Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Uw Deense vertaling door een native speaker

Denemarken is een land dat op Nederland lijkt. Nederlanders voelen zich verwant met de Denen op vlak van nuchterheid en humor. Alleen de taal verschilt nogal, zowel mondeling als schriftelijk. Die verschillen overbrugt u echter makkelijk dankzij vertaalbureau Snelvertaler.

Vanuit ons kantoor in Kopenhagen runnen wij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers met Deens als moedertaal. Zij kennen de Deense geschiedenis en actualiteit, waardoor u nooit een vertaling krijgt met gedateerde woorden of zinnen. Vul rechts op deze pagina het offerteformulier in of mail ons uw Nederlandse tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. U zal zien dat een perfecte vertaling naar het Deens best betaalbaar is.

Specialisaties op talloze gebieden

De vertalers die voor ons werken zijn niet alleen native speakers, zij zijn ook allen gespecialiseerd in bepaalde domeinen. Zo hebben wij juridische en literaire vertalers in ons bestand, maar ook experts op het gebied van sport, toerisme, cultuur, geschiedenis, politiek, het koningshuis, enz. Er is geen domein waarmee onze vertalers niet vertrouwd zijn. Wilt u meer weten? Bel dan onze medewerkers in ons kantoor te Kopenhagen: +45 3915 8180. Zij spreken ook Nederlands. Maar u kunt natuurlijk ook het kantoor bij u in de buurt contacteren.

2019-11-11T10:47:59.9154260Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.