Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler - Chinees vertaalbureau

Wij zijn een vertaalbureau dat zeer ervaren is in het vertalen van en naar het Chinees. Onze professionele vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Zo werken wij met financiële, juridische, medische, technische, commerciële en algemene vertalers die uw teksten zowel vanuit als naar het Chinees vertalen. Wij vertalen ook uw teksten vanuit het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans of elke mogelijke taal naar het Chinees.

Het Chinees is niet alleen één van de meest gesproken talen, het is momenteel ook de snelst groeiende taal. Door de toenemende economische groei in Azië is er steeds meer vraag naar Chinese vertalingen. Er zijn verschillende Chinese talen, maar over het algemeen wordt met Chinees het Mandarijn bedoeld. Wij hebben een groot aantal vertalers voor het Mandarijn in ons bestand, maar ook voor andere Chinese talen hebben we professionele vertalers beschikbaar.

Chinese vertalers in onze database

Net als al onze vertalers beschikken ook onze vertalers Chinees over jarenlange ervaring. Voor vertalingen naar het Chinees doen wij in de meeste gevallen beroep op ons vertalersnetwerk in China, Amerika, Taiwan of Singapore. Deze vertalers wonen in het taalgebied en houden de ontwikkelingen in de Chinese taal goed bij, zodat archaïsch taalgebruik wordt voorkomen.

Elk van onze vertalers is bovendien gespecialiseerd in een vakgebied. Voor de vertaling van reclameteksten voor een brochure, nieuwsbrief of website doen wij een beroep op vertalers met een soepele en vlotte schrijfstijl die ook als copywriter actief zijn. Ook voor uw officiële documenten zoals zakelijke overeenkomsten, hebben wij de juiste vertalers. In China was er de laatste jaren een flinke toename van dergelijke vertaalprojecten. Ons vertaalbureau gaat mee met deze trend.

Kosten besparen

Voor vertalingen vanuit het Nederlands naar het Chinees kan het voor u voordeliger zijn om eerst een tussenvertaling te maken via het Engels, waarna de tekst door een ervaren vertaler Engels-Chinees naar het Chinees wordt vertaald. Dit geldt eveneens voor vertalingen Chinees-Nederlands, waarbij de tussenstap Chinees-Engels kan worden gemaakt. Het voordeel van deze tussenstap is dat wij de vertaling kunnen laten maken door een vertaler die in het taalgebied woont en werkzaam is. Voor hetzelfde geld heeft u dan meteen een Engelse versie van uw tekst. Deze optie is niet altijd uitvoerbaar, het hangt af van het onderwerp van uw tekst. Wij informeren u hier graag verder over.

Indien u een offerte wilt aanvragen voor vertalingen naar het Chinees, neem dan contact met ons op of vraag een gratis offerte via e-mail.

2019-11-11T10:41:11.7218734Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.