Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kaart van Kroatië.

Heeft u een vertaling van of naar het Kroatisch nodig? Onze projectmanagers helpen u graag verder!

Vertaalbureau Kroatisch

Het Kroatisch is een Zuid-Slavische taal die gesproken wordt in Kroatië, Bosnië en Herzegovina.

Wanneer u zaken doet in het buitenland, gaan daar altijd een paar uitdagingen mee gepaard. Een van de grootste struikelblokken is de taalbarrière. Het is dan ook van uiterst belang dat beide partijen elkaar goed begrijpen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Europese Unie

De landen binnen de Europese Unie zijn erg aantrekkelijk voor ondernemers om er zaken te doen. Zeker landen die op weg zijn naar het EU-lidmaatschap zijn erg in trek. Om in zulke landen doeltreffend te zijn, is het belangrijk de taalbarrière te overbruggen.

Kroatië

Een van de pas toegetreden lidstaten is Kroatië, een prachtig land dat ook erg geliefd is bij toeristen. Als toerist kunt u er zich waarschijnlijk wel duidelijk maken in het Engels of het Duits, maar op zakelijk vlak is het toch belangrijk dat u in het Kroatisch kunt communiceren.

Schriftelijk en mondeling

Schriftelijke correspondentie met uw potentiële handelspartner vormt niet onmiddellijk een probleem. U kunt uw teksten namelijk snel en goedkoop laten vertalen door ons vertaalbureau. Als u echter face-to-face tegenover elkaar staat, wordt het al iets moeilijker. U kunt misschien wel een gesprek voeren in het Engels, maar dan loopt u het risico dat niet alles correct begrepen wordt. In dat geval is het dan ook aan te raden een tolk in te schakelen. Ook daar kunnen wij voor zorgen bij Snelvertaler!

Kroatië

Zoals gezegd, is Kroatië als allernieuwste lid van de Europese Unie een zeer interessante plaats om zaken te doen. Laat u niet afschrikken door de taal en schakel van bij het begin een vertaalbureau in dat de taalbarrière voor u overbrugt. U zult zien dat die investering zeker zal lonen.

2019-11-11T10:45:14.7589120Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.