Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Kopenhagen

Ons vertaalbureau is lid van de ATA.

Snelvertaler is aspirant lid van de ATA.

Vertaalbureau Snelvertaler is vrijwel het enige vertaalbureau in Europa dat werkt met eigen vestigingen in verschillende landen. Zo hebben wij in Denemarken een vertaalbureau in Kopenhagen. Van daaruit runnen onze projectmanagers een team van hooggekwalificeerde vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen. Wilt u weten hoe wij werken? Bel dan +45 3915 8180 . Uiteraard hoeft u voor een vertaling Nederlands-Deens niet naar Kopenhagen, maar kan u hiervoor ook contact opnemen met vertaalbureau Snelvertaler in België, zoals bijvoorbeeld het kantoor in Antwerpen.

Uitsluitend gediplomeerde vertalers

Net als onze andere vertaalbureaus, werkt ook ons vertaalbureau in Kopenhagen uitsluitend met gediplomeerde vertalers. Het voordeel van een eigen kantoor in verschillende Europese steden is dat wij alle vertalers persoonlijk kennen. Vertaalbureau Snelvertaler is dus meer dan een kaartenbak. Onze projectmanagers zijn perfect op de hoogte van de specialisaties van al onze Deense vertalers. Zo werken wij met juridische, medische, technische, literaire, financiële vertalers enz.

Spoedopdrachten vormen geen probleem

Kortom, er is geen tekst die niet door ons vertaalbureau kan worden vertaald. Talloze particulieren, overheden en bedrijven gingen u voor, omdat onze aanpak werkt! Ongetwijfeld ook voor u! Bel voor een offerte of kennismakingsgesprek +45 3915 8180 of contacteer één van onze vertaalbureaus in België. U kunt ook een offerte aanvragen door ons uw te vertalen tekst te mailen. Op werkdagen krijgt u per kerende reactie van ons.

2019-11-19T12:20:23.4312847Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.