Ons vertaalbureau is lid van de ATA.

Snelvertaler is aspirant lid van de ATA.

Vertaalbureau Kopenhagen

Vertaalbureau Snelvertaler is vrijwel het enige vertaalbureau in Europa dat werkt met eigen vestigingen in verschillende landen. Zo hebben wij in Denemarken een vertaalbureau in Kopenhagen. Van daaruit runnen onze projectmanagers een team van hooggekwalificeerde vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen. Wilt u weten hoe wij werken? Bel dan + 45 3915 8180 . Uiteraard hoeft u voor een vertaling Nederlands-Deens niet naar Kopenhagen, maar kan u hiervoor ook contact opnemen met vertaalbureau Snelvertaler in België, zoals bijvoorbeeld het kantoor in Antwerpen.

Ons vertaalbureau in Denemarken. Dé oplossing voor vertalingen naar het Deens.

In Denemarken kent men onze vertaalbureaus onder deze naam.

Uitsluitend gediplomeerde vertalers

Net als onze andere vertaalbureaus, werkt ook ons vertaalbureau in Kopenhagen uitsluitend met gediplomeerde vertalers. Het voordeel van een eigen kantoor in verschillende Europese steden is dat wij alle vertalers persoonlijk kennen. Vertaalbureau Snelvertaler is dus meer dan een kaartenbak. Onze projectmanagers zijn perfect op de hoogte van de specialisaties van al onze Deense vertalers. Zo werken wij met juridische, medische, technische, literaire, financiële vertalers enz.

Spoedopdrachten vormen geen probleem

Kortom, er is geen tekst die niet door ons vertaalbureau kan worden vertaald. Talloze particulieren, overheden en bedrijven gingen u voor, omdat onze aanpak werkt! Ongetwijfeld ook voor u! Bel voor een offerte of kennismakingsgesprek + 45 3915 8180 of contacteer één van onze vertaalbureaus in België. U kunt ook een offerte aanvragen door ons uw te vertalen tekst te mailen. Op werkdagen krijgt u per kerende reactie van ons.

2019-02-18T11:34:17.1756399Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.