Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

We kunnen u veel werk besparen. Hoe?

Vertaling in InDesign

InDesign documenten verwerkenSnelvertaler

Vraag nu uw offerte aan!

Veel klanten sturen ons een PDF print van een InDesign tekst. Wij kunnen deze PDF vertalen en weer aanleveren in Word. Dit is echter niet efficiënt, u zult de vertaling later weer terug moeten zetten in InDesign. Mogelijk besteedt u het uit aan een drukkerij of bezorgt u het intern aan drukbezette medewerker, maar in beide gevallen kost het u extra geld en/of tijd.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons het InDesign document te e-mailen. Mocht het document te groot voor verzending zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en sturen wij een beveiligde link voor het uploaden van het bestand. Nadat de projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Mits uw akkoord, starten wij de vertaling in InDesign. U ontvangt de vertaling na de afgesproken termijn weer terug.

Lay-out

U hoeft na ontvangst van de vertaling alleen de lay-out nog aan te (laten) passen. Dit omdat bij vertaling naar de meeste talen de tekst groter of kleiner wordt en hierdoor de tekst wat gaat schuiven ten opzichte van het oorspronkelijke document.

Doordat wij samenwerken met ervaren lay-out professionals kunnen wij de lay-out werkzaamheden ook voor u verzorgen, u kunt dan direct met het document aan de slag!

Meer weten?

Voor een offerte kunt u het offerteformulier op onze website invullen of stuur ons rechtstreeks een e-mail met als bijlage de te vertalen teksten.

2019-12-16T08:27:19.1477613Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.