HONGAARS VERTAALBUREAU

Hongaarse vertalingen

Frederique aan het werk

Mail ons de tekst die vertaald moet worden en u ontvangt een vrijblijvende offerte!

Snelvertaler vertaalbureau biedt snelle en professionele vertalingen van en naar het Hongaars aan voor alle tekstsoorten. De Hongaarse vertalingen worden verzorgd door ervaren vertalers die Hongaars al moedertaal hebben. Vertalingen naar het Engels worden dan weer gedaan door vertalers die Engels als moedertaal hebben, enzovoort. Daardoor garanderen wij een kwaliteitsvolle vertaling met de juiste grammatica en terminologie.

Mail ons de tekst die vertaald moet worden en u ontvangt op werkdagen binnen enkele uren een vrijblijvende offerte van uw persoonlijk projectmanager. Als u een aanvraag doet, vermeld dan ook even de details van de vertaling, zoals de deadline en de taal waarin u de tekst wilt laten vertalen. Onze projectmanagers geven u graag een woordje advies als u niet zeker bent over de taal van het brondocument dat u wilt laten vertalen.

Topvertalers voor verschillende onderwerpen

Wij hebben deskundige vertalers in elk vakgebied. Eenmaal wij uw goedkeuring ontvangen hebben om te starten, selecteren we de vertaler die het meeste kennis heeft over het onderwerp van uw tekst. Zo kunnen we steeds kwaliteitsvolle vertalingen afleveren waarvoor onze klanten blijven terugkeren. Naast financiële, technische, medische, juridische en marketingvertalingen, kunnen wij ook zorgen voor beëdigde vertalingen, tolken en legalisatieprocedures voor vertalingen die als officieel bestempeld dienen te worden.

Snelle uitvoering

Wij verzekeren een snelle uitvoering, aangezien onze vertalers ook vaak 's avonds en in het weekend werken. Maak gebruik van het offerteformulier om een aanvraag te doen of mail uw tekst dadelijk naar ons. Er zal dan spoedig een offerte in uw inbox verschijnen. Zodra we uw akkoord hebben om door te gaan, start de vertaling onmiddellijk.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

2016-08-22T14:41:27.9159804Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.