Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hebreeuws Vertaalbureau

Hebreeuwse boeken.

Vraag nu uw offerte aan!

De Hebreeuwse vertalers van ons vertaalbureau hebben ruime ervaring. Zo vertaalden wij voor de internationale organisatie International Commission on Holocaust Era Insurance Claims (ICHEIC) (www.icheic.org) meer dan duizend rapporten, brieven en andere teksten naar het Hebreeuws. Ook financieel-juridische documenten en persoonlijke en vertrouwelijke geschriften werden ons toevertrouwd. Bij ons kantoor in Antwerpen komen er ook regelmatig aanvragen binnen van de Joodse gemeenschap en de diamantsector.

Hoe vraag ik een offerte voor een Hebreeuwse vertaling?

Met het formulier hiernaast kunt u heel eenvoudig een offerte vragen voor een Hebreeuwse vertaling. Invullen gaat als volgt:

Stap 1. Vermeld in welke taal uw tekst geschreven is en selecteer "Hebreeuws" als doeltaal.

Stap 2. Vul uw naam, e-mailadres en overige gegevens in.

Stap 3. Selecteer met de knop 'bladeren' op uw harde schijf het bestand dat u naar het Hebreeuws wilt laten vertalen.

Klik hierna op 'voltooien' en uw bestand wordt naar de projectmanagers van ons vertaalbureau Hebreeuws verstuurd. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het opmaken van de offerte.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Hebreeuws wilt laten vertalen dan kunt u uw teksten ook direct versturen.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2019-11-18T11:57:24.5220951Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.