Vertalingen naar het Frans

De Eiffeltoren, het symbool van Frankrijk. Vertaalbureau Frans

Stuur ons nu uw tekst per e-mail en ontvang een prijsofferte van ons Frans vertaalbureau.

Uw vertaling naar het Frans is bij ons snel en correct gemaakt. U kunt een vrijblijvende offerte vragen door ons de tekst te e-mailen. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u zo snel mogelijk (doorgaans binnen het uur) een offerte.

Vermeld in uw offerteaanvraag wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt. Daarnaast stellen wij het op prijs als u van tevoren aangeeft of uw tekst naar Belgisch, Frans of Canadees Frans moet worden vertaald. Er zijn immers veel verschillen tussen deze drie varianten. Als u het niet zeker weet, dan geven onze projectmanagers u graag advies.

Uw teksten worden naar het Frans vertaald door vertalers met het Frans als moedertaal en worden goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons Frans vertaalbureau

U kunt bij ons terecht voor vertalingen naar het Frans op alle gebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk kan u ook beroep doen op ons voor beëdigde vertalingen, legalisaties, (beëdigde) tolken en apostilles voor vertalingen die in het buitenland geldig moeten zijn.

Daarom is uw tekst bij ons in goede handen!

Aangezien onze freelance vertalers over een jarenlange ervaring beschikken, is een snelle levertijd gegarandeerd. Vaak werken zij ook ’s avonds en tijdens het weekend verder. Sneller kan bijna niet. Voor een prijsofferte kunt u ons online formulier invullen of u kunt ons een e-mail met uw teksten sturen.

2017-02-24T15:49:52.3982476Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service