Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Correct en snel van Frans naar Engels

De Franse woorden “hotte”, “leve” en “ouvrage” kunnen een heuse uitdaging vormen voor mensen die tussen de twee talen proberen te vertalen, maar wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal. Zo kunnen wij garanderen dat uw Franse tekst accuraat wordt vertaald. Hebt u een Franse tekst uit Frankrijk, België of Canada die naar het Brits-Engels of Amerikaans-Engels moet worden vertaald? Geen probleem! Wij kiezen de perfecte vertaler met kennis van de desbetreffende taalvariant voor uw project.

Vertaalbureau Snelvertaler denkt aan uw budget

Wij zijn niet duur. Met een woordprijs van € 0,16 behoren wij tot de budgetvriendelijkste vertaalbureaus. Dankzij speciaal voor ons ontwikkelde software kunnen wij onze administratie en facturatie geautomatiseerd laten verlopen. Dat drukt niet alleen onze kosten, maar ook die van u. Onze medewerkers focussen zich dus enkel op uw vertaling. Wij staan altijd voor u klaar, van prijsvraag tot levering. Voor een offerte kunt u uw Franse tekst mailen of het offerteformulier invullen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Vertaalspecialisten

Vanuit verschillende kantoren in heel Europa onderhouden wij een dicht netwerk van gediplomeerde native vertalers. Bovendien zijn al onze vertalers specialisten op een bepaald gebied, zoals politiek, economie, literatuur, verkeer, klimaat enz. U kunt dus werkelijk voor elk type tekst bij ons terecht. Bel ons vertaalbureau en kom meer te weten!

Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476
Snelvertaler Brussel
Boul. du Régent 37-40
B-1000 Brussel
02/78 10 119
Dublin
93 St Stephen's Green
Dublin 2 D02 W863
Dublin City Centre
Ireland
+353 1 526 2789

2019-11-11T10:57:44.8769163Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.