Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Onze gediplomeerde en ervaren vertalers leveren kwaliteit op korte termijn

U zoekt zo snel mogelijk de beste vertaling van een Engelse tekst naar het Duits? Dan bent u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide bestand van freelance native vertalers. Wij werken met technische, medische en juridische vertalers, maar ook met vertalers die gespecialiseerd zijn in politiek, cultuur, literatuur, sport, journalistiek enz.

Kantoren in verschillende landen

Een goede vertaling hoeft niet duur te zijn. Indien u uw prijs wilt westen kunt uw tekst mailen of hiernaast het offerteformulier invullen. Op werkdagen bezorgen wij per kerende een vrijblijvende offerte.

In tegenstelling tot vele andere vertaalbureaus, werken wij vanuit meerdere landen. In Duitsland hebben wij kantoren in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover en Neurenberg. Dat betekent dat uw tekst vertaald wordt door iemand die het hedendaags Duits door en door kent en op de hoogte is van de Duitse geschiedenis en actualiteit. Geen vertalingen vol onzin dus, of constructies die in het Duits helemaal niet voorkomen.

Kortom, de vertaalservice van Snelvertaler biedt u steeds de voordeligste keuze. Meer weten? Bel 03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-18T11:37:51.9339875Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.