Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Een correcte en betaalbare Spaanse vertaling

Uw Engelse tekst snel in het Spaans vertaald? Correct en betaalbaar? Dat kan alleen via vertaalbureau Snelvertaler. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met kantoren in heel Europa. Uw vertaling naar het Spaans wordt met zorg behandeld door ons kantoor in Madrid. Van daaruit begeleiden wij een team van gediplomeerde native vertalers. U krijgt dus een vertaling in up-to-date Spaans, met uitdrukkingen en elementen die de Spanjaarden ook zelf gebruiken.

Gespecialiseerde vertalers

Daarbij komt nog dat onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen. Zo kunt u bij ons terecht voor een juridische, technische of medische vertaling. Maar wij werken ook met specialisten op vlak van industrie en werkgelegenheid, verkeer en vervoer, natuur en milieu, toerisme, luchtvaart enz. Er is geen onderwerp waarover onze vertalers geen ruime ervaring hebben opgedaan. Een uitgebreid vertalersnetwerk zorgt ervoor dat wij snel de juiste persoon voor uw vertaalopdracht vinden. Dat betekent dat onze klant niet eindeloos hoeft rond te bellen om te kijken of de vertaler wel voldoende ervaring heeft met het soort tekst.

Betaalbaar?

Wij bezorgen u snel de juiste vertaling van uw Engelse tekst naar het Spaans. Wij zijn niet duur. Voor een woordprijs van € 0,16 heeft u uw Spaanse tekst vaak nog dezelfde werkdag vertaald terug. Wilt u van ons een offerte op maat, dan kunt u rechts op deze pagina het offerteformulier invullen of ons uw Engelse tekst mailen. Op werkdagen heeft u binnen het uur reactie van ons. Bellen kan ook. Onze Nederlandstalige projectmanagers staat u graag te woord. In Madrid zij wij bereikbaar op het nummer +34 91 90 11 441 en in Antwerpen op 03/547 01 70.

2019-11-18T12:59:24.7961611Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.