Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snel een vertaling in hedendaags Noors

Wie snel op zoek is naar een vertaling Engels-Noors komt automatisch terecht bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit eigen vestigingen in heel Europa. Uw vertaling wordt met zorg behandeld door ons kantoor in Oslo. Van daaruit runnen wij een hecht netwerk van gediplomeerde native vertalers. Dat betekent dat u een kwaliteitsvertaling ontvangt in hedendaags Noors.

Specialisten op alle terreinen

Maar er is meer. Alle onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo werken wij met juridische, medische, literaire en technische vertalers. Er is geen onderwerp waarvoor u niet terecht kunt bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Of het nu om toerisme gaat, olie en gas, klimaat, milieu, duurzaamheid, geschiedenis enz…

Niet duurder dan andere vertaalbureaus

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler bezorgt u snel een kwaliteitsvertaling naar het Noors. Nochtans zijn wij niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Voor de talencombinatie Engels -Noors rekenen wij een richtprijs van € 0,21 per woord. Voor een offerte kunt u rechts op deze pagina het offerteformulier invullen of ons uw document mailen. Op werkdagen krijgt u per kerende reactie van ons.

2019-11-18T12:41:01.5340951Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.