VERTAALBUREAU ENGELS

Welkom op de website van ons vertaalbureau Engels!

Bij ons vertaalbureau in Utrecht bent u aan het juiste adres voor een vertaling Nederlands-Engels of Engels-Nederlands. Voor beide talencombinaties beschikt ons vertaalbureau over een uitgebreid intern en extern netwerk van gespecialiseerde vertalers.

Vertaalbureau Engels: voor uw vertaling Nederlands-Engels

Bij ons vertaalbureau Engels in Utrecht kunt u terecht voor een professionele vertaling Nederlands-Engels. Het vertaalbureau werkt uitsluitend met native speakers (VK of VS). Iedere vertaling wordt gereviseerd door een tweede vertaler. Ons vertaalbureau levert u dus altijd een Engelse vertaling in de juiste taalvariant, zonder grammatica- of spelfouten.

Vertaalbureau Engels: tarieven

Bij de opmaak van een offerte baseert ons vertaalbureau Engels zich, onder andere, op het aantal woorden in de tekst. Voor zowel een vertaling Nederlands-Engels als vice versa hanteert ons vertaalbureau een standaardtarief van € 0,16 per woord. Als u de vertaling niet dringend nodig heeft, krijgt u van ons vertaalbureau vaak een extra korting. In geval van een spoedvertaling rekenen wij een supplement aan.

Vertaalbureau Engels: specialisaties

Ons vertaalbureau verzorgt vertalingen Nederlands-Engels en vice versa op de volgende gebieden: juridisch, financieel, technisch, ICT, medisch, EU, wetenschappelijk, algemeen commercieel enz.

Voor elk van deze vakgebieden beschikt ons vertaalbureau Engels over gespecialiseerde vertalers, zodat uw vertaling altijd in een authentieke stijl wordt gegoten en in het juiste vakjargon.

Als u rechtstreeks een offerte wilt aanvragen, klik dan hier: E-mail.

Of bel + 31 30 310 05 07

2016-08-16T09:25:09.3259865Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.