Gediplomeerde vertalers leveren snel uw Duitse vertaling

Snel de correcte vertaling van een Engelse tekst naar het Duits? Dan bent u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Dankzij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers met Duits als moedertaal vinden wij meteen de vertaler die bij uw tekst past. Wij hebben technische vertalers in ons bestand, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in politiek, cultuur, literatuur, sport, journalistiek, enz.

Kantoren in meerdere landen

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. U kunt uw tekst ook mailen of hiernaast het offerteformulier invullen. Op werkdagen bezorgen wij u binnen het uur een competitieve prijsofferte .

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit meerdere landen. In Duitsland hebben wij kantoren in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Neurenberg of Düsseldorf. Uiteraard kan u ook terecht in een van onze kantoren in België voor uw vertaling van of naar het Duits. Neem daarvoor contact op met een van onze project managers!

Uw tekst wordt altijd onder handen genomen door moedertaalsprekers Duits. Onze native vertalers zijn op de hoogte van de Duitse actualiteit, kennen de eigenaardigheden van het hedendaags Duits en de Duitse geschiedenis. Geen vertalingen vol onzin dus, of constructies die in het Duits helemaal niet voorkomen.

Kortom, met de vertaalservice van Snelvertaler kan het niet mis gaan. Meer weten? Bel dan 03/547 01 70 . Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2016-10-13T08:43:45.1280635Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.