Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

VERTAALBUREAU ENGELS-CHINEES

Snelvertaler vertaalbureau

Foto van Sarah.

Wilt u een gratis offerte aanvragen voor uw Chinese vertaling? Stuur ons dan een mail.

Ons vertaalbureau heeft een ruime ervaring met vertalingen in en naar het Chinees. Onze professionele Chinese vertalers zijn allemaal gespecialiseerd in een ander onderwerp en we selecteren altijd die vertaler die het beste past bij uw tekst. We hebben deskundigen in financiën, juridische teksten, medische teksten, technische teksten, IT, marketing en om het even welk ander onderwerp. Wij vertalen ook graag uw tekst naar het Chinees vanuit het Deens, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en elke andere taal.

Chinees in optocht

Chinees is niet alleen een van de meest gesproken talen in de wereld, het is momenteel ook de snelst groeiende taal. Er zijn steeds meer aanvragen voor Chinese vertalingen, mede dankzij de economische groei in Azië. Er zijn verschillende Chinese talen: "vereenvoudigd” en “traditioneel". Gewoonlijk vragen mensen die een Chinese vertaling nodig hebben naar vereenvoudigd Chinees, ook beter bekend als “Mandarijn”. We beschikken daarnaast ook over vertalers die van en naar het moeilijkere Kantonees of "traditioneel" Chinees vertalen.

Native speakers voor uw Chinese vertaling

Net zoals al onze andere vertalers hebben onze Chinese vertalers al jaren ervaring met het verzorgen van professionele vertalingen. Daarnaast zijn het ook allemaal native speakers die in China, de VS, Taiwan, Hong Kong of Singapore wonen. Omdat die vertalers in het gebied wonen waar de taal gesproken wordt, zijn ze up-to-date met het Chinees van vandaag, waardoor een verouderd taalgebruik uitgesloten wordt.

Vakkundige vertalers in verschillende onderwerpen

Al onze Chinese vertalers zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebieden. Als u dus een vlotte, toegankelijke tekst voor een brochure, nieuwsbrief of website heeft, zullen we een vertaler met een creatieve pen inschakelen, die geschikt is voor marketingteksten. Daarnaast hebben ook vertalers die geschikt zijn voor officiële documenten, zoals bedrijfs- en huurovereenkomsten. Dat soort vertaalprojecten is de laatste jaren enorm toegenomen en die trend zet zich nog steeds in stijgende lijn voort.

Kosten besparen

Bij Snelvertaler houden we onze kosten zo laag mogelijk, dankzij software die speciaal ontwikkeld werd voor ons en die onze interne processen vereenvoudigt. Als klant haalt u voordeel uit die kostenbesparingen, aangezien u een scherpe prijs betaalt en dat voor de beste kwaliteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een gratis offerte aanvragen voor uw Chinese vertaling of wilt u meer informatie? Stuur ons dan een mail of upload uw document via het offerteformulier op deze website. Uw persoonlijke projectmanager zal u op werkdagen binnen enkele uren een offerte bezorgen. Als u liever uw aanvraag in een persoonlijk gesprek doorneemt met één van onze projectmanagers, dan staan zij u ook graag telefonisch bij.

2019-11-11T10:43:33.0461326Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.