Duitse vertaaldiensten – Vraag een offerte aan

Anton in ons kantoor in Duitsland

Heeft u een vertaling van of naar het Duits nodig? Aarzel niet en contacteer ons nu!

Hoe onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus?

  • Snelheid- Dankzij ons grote netwerk van meer dan 8000 vertalers over de hele wereld kunnen wij uw vertaling sneller leveren dan onze concurrenten.
  • Kwaliteit - Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben ook een taalopleiding genoten.
  • Expertise - Wij kennen de regionale verschillen en houden hier ook rekening mee! Een vertaling naar het Duits voor de Zwitserse markt ziet er helemaal anders uit dan een vertaling bestemd voor Oostenrijk. Het Nederlands dat in België wordt gesproken is in bepaalde opzichten ook verschillend van het Nederlands dat in Nederland wordt gesproken.
  • Eerlijke prijzen- Onze prijzen zijn eerlijk en in lijn met de kwaliteit die wij leveren. Wij hanteren misschien niet de laagste prijs op de markt, maar het feit dat meer dan 3100 klanten verspreid over 14 landen steeds weer bij ons terugkomen wil wel iets zeggen!

Duits vertaalbureau

Vertaalbureau Duits in Berlijn

Ons zusterkantoor in Berlijn (3e etage)

Duits vertaalbureau Snelvertaler is sinds 2001 actief op de Duitse markt onder de naam Schnellübersetzer. Zo kunt u gebruik maken van onze Duitse expertise. Uw vertalingen naar het Duits worden samen met onze collega's in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Neurenberg en Düsseldorf door ons verzorgd. Door onze aanwezigheid in Duitsland hebben wij een database kunnen opbouwen van o.a. de allerbeste technische, medische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de Duitse kwaliteitsstandaarden vertaald.

Onze bijkantoren in Europa

Berlijn

Schnellübersetzer Berlijn

Friedrichstraße 191
1. Etage
D-10117   Berlin
+49 30 2065 9470

Wenen

Schnellübersetzer Wenen

Am Gestade 3/1 E
1010   Wien
+43 1 939 20 16


Zürich

Schnellübersetzer Zürich

Bergstrasse 107
8032   Zürich
+41 43 550 7309


Snelheid en expertise

Als u voor ons kiest, leveren wij u snel uw vertaling naar het Duits. Wij werken uitsluitend met native speakers die een jarenlange ervaring hebben als professioneel vertaler. Ook doen wij onderzoek naar de specialisaties van onze vertalers. Zo wordt een juridisch document bij ons vertaalbureau uitsluitend door ervaren juridisch vertalers vertaald en leggen wij uw technische documenten aan ervaren technische vertalers voor.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze verwijzen wij graag naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling Duits kunt aanvragen, en welke expertise wij u precies kunnen bieden. Indien u nu meteen een offerte voor uw vertaling wilt, kunt u ook het offerteformulier invullen of ons uw tekst per e-mail naar ons sturen.

2019-04-15T11:33:39.5617661Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.