Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

VERTAALBUREAU DUITS-SPAANS

Topvertalers

Vertaalbureau Duits Spaans

Mail ons uw tekst voor een vrijblijvende offerte!

Snelvertaler voorziet al meer dan 11 jaar bedrijven en particulieren van kwaliteitsvolle vertalingen van het Duits naar het Spaans. We nemen enkel Spaanse moedertaalsprekers in dienst die over de nodige ervaring beschikken om vanuit het Duits naar het Spaans te vertalen, waarbij ze een natuurlijke stijl hanteren en de juiste terminologie gebruiken. We hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en bieden een doeltreffende en professionele service.

Spaans in optocht

Spaans wordt steeds belangrijker als wereldtaal, zowel in het bedrijfsleven als in het culturele leven. Men verwacht dat er binnen de twintig jaar meer Spaanstalige Amerikanen zullen zijn dan Engelstalige Amerikanen. Daardoor krijgt Snelvertaler steeds vaker vertaalopdrachten Duits-Spaans van bedrijven en overheidsinstellingen.

Snel en efficiënt

Het vertaalproces gaat erg snel bij Snelvertaler. Eenmaal wij uw document ontvangen hebben, doet de projectmanager die zich erover ontfermt zijn best om u binnen het uur op werkdagen een offerte te zenden. Daarin staat de kostprijs, leveringstermijn en andere relevante informatie. Wanneer we uw goedkeuring hebben voor het project, sturen wij het document onmiddellijk naar de vertaler. Afhankelijk van de grootte van het document kunnen we het u vaak nog dezelfde dag terugbezorgen. Hou er rekening mee dat een beëdigde vertaling van het Duits naar het Spaans wat meer tijd in beslag neemt, zeker wanneer de vertaling gelegaliseerd moet worden (met een apostille bijvoorbeeld).

Drie levertermijnen

Klanten willen hun vertaling Duits-Spaans gewoonlijk snel terugkrijgen. Indien gewenst, sttellen wij drie gepaste opties voor om uw deadline te halen: dringend, standaard en niet-dringend. Dat geeft u de keuze tussen drie prijzen. Uiteraard garanderen wij voor alle drie de gevallen een kwaliteitsvolle vertaling van het Duits naar het Spaans.

Vraag een offerte aan voor een vertaling Duits-Spaans

Vul het aanvraagformulier in aan de rechterzijde of mail ons uw tekst. In beide gevallen krijgt u kort daarna een gratis, vrijblijvende offerte voor uw vertaling van het Duits naar het Spaans. Als u graag met een van onze vriendelijke medewerkers wilt spreken, bel dan ons kantoor.

2019-11-18T12:59:59.4030811Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.