Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kwaliteitsvertalingen Duits – Pools op de kortste termijn

Voor een kwaliteitsvertaling van het Duits naar het Pools contacteert u best vertaalbureau Snelvertaler op 03/547 01 70 of e-mail. Als geen ander vertaalbureau verlenen wij niet alleen een snelle service, maar leveren wij ook vertalingen van topkwaliteit. Alle bij ons aangesloten medewerkers zijn immers gediplomeerd vertaler en moedertaalspreker van het Pools. Daarnaast zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo werken wij met o.a. technische, medische, literaire en juridische vertalers.

Gemeenschappelijke geschiedenis

Wij vertalen uw Duitse teksten over eender welk onderwerp. Wij garanderen dat de vertaler die voor u aan de slag gaat, vertrouwd is met het onderwerp van uw tekst. Of het nu gaat om arbeidsovereenkomsten, vergunningen, autoverzekeringen, EU-wetgeving of beleidsteksten, onze vertalers zorgen voor de correcte vertaling. Wij hebben zelfs medewerkers voor u klaar staan die gespecialiseerd zijn in de gezamenlijke geschiedenis van Duitsland en Polen. Duitsland en Polen hebben immers al meer dan duizend jaar een nauwe band.

Sneller en zéér betaalbaar

Toch is vertaalbureau Snelvertaler niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Voor een woordprijs van € 0,16 kunnen wij u al een kwaliteitsvertaling leveren. Neem dus uw Duitse tekst erbij en reken zelf uit wat uw Poolse vertaling kost. Mail ons uw Duitse document of vul rechts op deze pagina het offerteformulier in. Wilt u een offerte op maat of meer informatie? Bel dan03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-18T12:43:30.5320951Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.