Kwaliteitsvertalingen Duits – Pools op de kortste termijn

Voor een kwaliteitsvertaling van het Duits naar het Pools contacteert u best vertaalbureau Snelvertaler op 03/336 53 31 of e-mail. Als geen ander vertaalbureau verlenen wij niet alleen een snelle service, maar leveren wij ook vertalingen van topkwaliteit. Alle bij ons aangesloten medewerkers zijn immers gediplomeerd vertaler en moedertaalspreker van het Pools. Daarnaast zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een bepaald domein. Zo werken wij met o.a. technische, medische, literaire en juridische vertalers.

Gemeenschappelijke geschiedenis

Wij vertalen uw Duitse teksten over eender welk onderwerp. Wij garanderen dat de vertaler die voor u aan de slag gaat, vertrouwd is met het onderwerp van uw tekst. Of het nu gaat om arbeidsovereenkomsten, vergunningen, autoverzekeringen, EU-wetgeving of beleidsteksten, onze vertalers zorgen voor de correcte vertaling. Wij hebben zelfs medewerkers voor u klaar staan die gespecialiseerd zijn in de gezamenlijke geschiedenis van Duitsland en Polen. Duitsland en Polen hebben immers al meer dan duizend jaar een nauwe band.

Sneller en zéér betaalbaar

Toch is vertaalbureau Snelvertaler niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Voor een woordprijs van € 0,16 kunnen wij u al een kwaliteitsvertaling leveren. Neem dus uw Duitse tekst erbij en reken zelf uit wat uw Poolse vertaling kost. Mail ons uw Duitse document of vul rechts op deze pagina het offerteformulier in. Wilt u een offerte op maat of meer informatie? Bel dan03/336 53 31. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2016-07-12T08:53:00.7774978Z

Sarah Ducheyne
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service