Het Duits exact vertaald

Duits, het lijkt zo makkelijk. Als we een Duits krantenartikel lezen, begrijpen we wel min of meer waarover het gaat. Ook de Duitse TV is relatief goed verstaanbaar. Wat er echter precies wordt gezegd, gaat vaak ons aan voorbij. Het verschil tussen het Duits en het Nederlands zit namelijk in de details. Als u dus écht wilt weten wat er staat , dan schakelt u best professioneel vertaalbureau Snelvertaler in.

Voor een vrijblijvende en gratis offerte op maat kunt u uw Duitse tekst ter inzage doormailen voor een vrijblijvende offerte. Binnen het uur bezorgen wij u een scherpe offerte. Rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook.

Gespecialiseerde vertalers

Vertaalbureau Snelvertaler werkt uitsluitend met gediplomeerde native vertalers. Vanuit verschillende kantoren in heel Nederland en Vlaanderen sturen wij een team aan van enthousiaste medewerkers die vertalen met passie en vakmanschap en gespecialiseerd zijn in een bepaald domein. Wij werken met juridische, medische en technische vertalers. Wij hebben ook specialisten in ons vertalersbestand op vlak van sport, politiek, natuur en milieu, kunst en cultuur, ambachten, transport en logistiek, journalistiek, geschiedenis, verkeer en vervoer, literatuur, muziek enz. Kortom, u kunt met alle tekstsoorten bij ons terecht.

2016-08-22T14:24:07.7825737Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.