Snel een correcte vertaling Duits-Frans

Wilt u snel de beste vertaling van het Duits naar het Frans? Contacteer dan algemeen vertaalbureau Snelvertaler op 03/336 53 31. Voor een vrijblijvende offerte kan u hiernaast het offerteformulier invullen of ons uw Duitse tekst mailen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Het Frans van de Fransen

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit kantoren in verschillende Europese landen. Zo hebben wij een kantoor in Parijs. Uiteraard kan u ook gewoon via onze kantoren in België een vertaling Duits-Frans aanvragen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van gediplomeerde native vertalers. Dat betekent dat uw Duitse tekst wordt vertaald door iemand die het hedendaagse Frans perfect beheerst. Volledig up-to-date dus.

Specialisaties in verschillende domeinen

Wij beperken ons niet tot algemene teksten. Daarom hebben wij vertalers in ons bestand die gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden. Zo werken wij met juridische, technische, medische en literaire vertalers maar ook met experts op vlak van politiek, economie, sport, toerisme, verkeer en vervoer, gastronomie , milieu, EU, mode enz. Het onderwerp van uw vertaling zit er zeker bij. Meer weten? Bel 03/336 53 31. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2016-08-22T12:54:01.7660261Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service