Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Duits-Arabisch Vertaalbureau

Onze project managers helpen u graag verder met een vertaling Duits-Arabisch

Zakelijke vertalingen van het Duits naar het Arabisch, onze expertise.

De Arabische vertalers van ons vertaalbureau hebben ruime ervaring. Doorgaans vertalen zij naar het Hoog-Arabisch (het Arabisch van Saoedi-Arabië). Dat is de geschreven variant van het Arabisch waarmee u in de hele Arabischsprekende wereld terecht kunt (Algerije, Egypte, Irak, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Oman en Saoedi-Arabië). De prijzen van ons vertaalbureau Duits-Arabisch liggen doorgaans lager dan bij andere vertaalbureaus. Dat is mogelijk doordat wij samenwerken met vaste vertalers en per jaar grote hoeveelheden tekst naar het Arabisch vertalen.

Afhankelijk van het type en de grootte van de tekst verschilt de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een van onze projectmanagers!

Hoe vraag ik een offerte voor een vertaling Duits-Arabisch?

Via dit formulier kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen voor een vertaling van het Duits naar het Arabisch. Invullen gaat als volgt:

Stap 1. Vermeld in welke taal uw tekst geschreven is en selecteer "Arabisch" als doeltaal.

Stap 2. Vul uw naam, e-mailadres en overige gegevens in.

Stap 3. Selecteer met de knop 'bladeren' op uw harde schijf het bestand dat u naar het Arabisch wilt laten vertalen.

Klik hierna op 'voltooien'. Uw bestand wordt naar de projectmanagers van ons vertaalbureau Duits-Arabisch verstuurd. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het opmaken van de offerte.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Arabisch wilt laten vertalen, dan kunt u uw teksten ook direct versturen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook! U vindt ons in Antwerpen, Brussel en Gent.

2019-11-11T10:27:15.8933620Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.