Uw Deens vertaalbureau voor alle teksten

Stuur voor een offerte nu uw tekst per e-mail voor vertaling naar het Deens.

Vertaalbureau Denemarken

Snelvertaler en haar zusterkantoren zijn een van oorsprong Nederlands vertaalbureau. Snelvertaler is sinds haar oprichting in 2001 snel gegroeid en levert nu vertalingen vanuit 3 kantoren. U vindt onze vertaalbureaus in Antwerpen, Brussel en Gent. U kunt alle kantoren bellen voor alle soorten vertalingen en tolkdiensten.

In de meeste kantoren werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten. Zij kunnen u dan ook in uw eigen taal te woord staan. De projectmanagers blijven uw aanspreekpunt gedurende het hele vertaaltraject, van offerte tot levering van de vertaling. Daarnaast werken de projectmanagers in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de precieze status van uw opdracht.

Jesper, Ditlev en de andere projectmanagers van ons Nordics-team verzorgen graag uw vertaling naar het Deens

Jesper, Ditlev en de andere projectmanagers van ons Nordics-team verzorgen graag uw vertaling naar het Deens

Ons team

Klik op e-mail om een lege e-mail te openen voor het versturen van uw tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Hoewel u in alle kantoren terecht kunt, hebben enkele kantoren ook gespecialiseerde afdelingen. Ons vertaalbureau in Denemarken verzorgt bijvoorbeeld alle vertalingen naar het Deens.

2019-02-18T13:44:48.4205703Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.