Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Denemarken

Jesper, Ditlev en de andere projectmanagers van ons Nordics-team verzorgen graag uw vertaling naar het Deens

Snelvertaler en haar zusterkantoren zijn een van oorsprong Nederlands vertaalbureau. Snelvertaler is sinds haar oprichting in 2001 snel gegroeid en levert nu vertalingen vanuit 3 kantoren. U vindt onze vertaalbureaus in Antwerpen, Brussel en Gent. U kunt alle kantoren bellen voor alle soorten vertalingen en tolkdiensten.

In de meeste kantoren werken projectmanagers van verschillende nationaliteiten. Zij kunnen u dan ook in uw eigen taal te woord staan. De projectmanagers blijven uw aanspreekpunt gedurende het hele vertaaltraject, van offerte tot levering van de vertaling. Daarnaast werken de projectmanagers in teams, zodat er altijd iemand is die u kan informeren over de precieze status van uw opdracht. Ons team

Klik op e-mail om een lege e-mail te openen voor het versturen van uw tekst. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Hoewel u in alle kantoren terecht kunt, hebben enkele kantoren ook gespecialiseerde afdelingen. Ons vertaalbureau in Denemarken verzorgt bijvoorbeeld alle vertalingen naar het Deens.

2019-12-16T08:41:31.9407613Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.