Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Deens

Vertaalbureau Snelvertaler is zelf actief op de Deense markt onder de naam Hurtigoversætter. U kunt dus gebruik maken van de expertise van onze collega's in Denemarken. Uw vertalingen naar het Deens worden namelijk samen met onze collega's in Kopenhagen verzorgd. Door onze aanwezigheid in Denemarken hebben wij een database kunnen opbouwen van o.a. de allerbeste algemene, technische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vertaald door vertalers die het Deens als moedertaal hebben.

U kunt een gratis offerte aanvragen voor uw vertaling naar het Deens. Stuur hiervoor uw tekst naar ons team van projectmanagers en vertalers. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail.

De prijs van een Deense vertaling

Ons vertaalbureau hanteert competitieve tarieven. Vraag vrijblijvend uw offerte bij een van onze project managers!

Snelheid en kwaliteit

U mag rekenen op de kortst mogelijke leveringstermijn als u beroep doet op ons. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien schakelen wij uitsluitend moedertaalsprekers in, met jarenlange ervaring als professioneel vertaler. Ook doen wij onderzoek naar de specialisaties van onze vertalers. Op die manier weten wij precies wie waar goed in is, en nog belangrijker: waar iemand niet goed in is. Zo wordt een technische tekst bij de Deense afdeling van ons vertaalbureau uitsluitend door ervaren technisch vertalers vertaald en leggen wij uw juridische documentatie uitsluitend voor aan ervaren juridisch vertalers.

Vraag nu een gratis offerte voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze, verwijzen wij u graag door naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling Deens kunt aanvragen, en welke andere talen wij aanbieden. U kunt ons het snelst bereiken via e-mail.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2019-11-11T10:47:01.9896340Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.