Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vestigingen in alle Europese landen

Vertaalbureau Snelvertaler levert snel en correct uw vertalingen van het Deens naar het Zweeds. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij met kantoren in vrijwel alle Europese landen, ook in Göteborg en Stockholm. Vanuit deze steden runnen wij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde native vertalers. Zij zijn dus op de hoogte van de actualiteit en spreken en schrijven up-to-date Zweeds.

Vertrouwd met talloze onderwerpen

Daarnaast zijn alle vertalers in ons netwerk gespecialiseerd in een of meerdere domeinen zoals recht, bouw, toerisme, sport, kunst, cultuur, geschiedenis, transport, techniek enz. Er is geen onderwerp waarvoor u niet bij onze vertalers terecht kunt. Wij garanderen dat uw Zweedse vertaling gemaakt wordt door een vertaler die vertrouwd is met de thematiek van uw Deense tekst. Een ander voordeel van ons breed vertaalnetwerk is dat wij binnen de kortste keren de juiste persoon kunnen vinden voor uw vertaalopdracht.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Kortom, vertaalbureau Snelvertaler bezorgt u snel uw kwaliteitsvertaling Deens-Zweeds. Toch zijn wij niet duurder dan andere vertaalbureaus. Indien u wilt weten hoeveel uw vertaling zal kosten, kunt u rechts op deze pagina het offerteformulier invullen of uw Deens document mailen naar E-mail. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Bellen kan natuurlijk ook: 03/547 01 70 . Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-18T13:07:25.1581533Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.