Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Al uw contracten professioneel vertaald

Contracten met pen

Onze ervaren juridische vertalers dragen er zorg voor dat uw contracten met grote precisie naar de gewenste taal worden omgezet.

De moderne Europeaan werkt graag samen met bedrijven en personen over de hele wereld. Internationale contacten krijgen steeds meer waarde en zorgen voor hernieuwde inzichten. Het betekent echter wel dat de gemaakte afspraken glashelder op papier moet staan.

Of u nu een huurcontract wilt aanbieden aan een Italiaans bedrijf, een arbeidsovereenkomst wilt afsluiten met Poolse werknemers, of een koopcontract aan het opstellen bent voor die Russische klant, Snelvertaler biedt professionele vertaaloplossingen voor al uw juridische en contractuele knelpunten.

Precisie en kwaliteit

Onze ervaren juridische vertalers dragen er zorg voor dat uw contracten met grote precisie naar de gewenste taal worden omgezet. Ook voor een beëdigde vertaling van uw contractuele afspraken bent u bij ons aan het juiste adres. Zo wordt een getekend contract niet alleen omgezet in bijvoorbeeld helder Engels of Frans, maar is krijgt het hierdoor ook een officieel en rechtsgeldig karakter in België en/of in het buitenland.

Wij werken uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Bovendien beschikken we voor de meer en minder gangbare talen over een rijk aanbod aan specialistische vertalers. Onze juridische vertaalspecialisten zijn zelf jurist, en tonen zich in die hoedanigheid buitengewoon bekwaam om contracten en andere juridische documenten met oog voor detail om te zetten naar het Engels, Frans, Duits of een van de andere 150 talen waarvoor wij de expertise in huis hebben.

Vraag direct een gratis offerte aan!

Om een indicatie te krijgen van de kosten voor het professioneel laten vertalen van uw contract kunt u het offerteformulier invullen of kunt u een e-mail sturen. Als u het contract digitaal meestuurt kunnen we u meteen een exact inzicht bieden in de voorziene kosten en levertermijn. U kunt ons natuurlijk ook steeds telefonisch bereiken.

Als nieuwe klant laten we u door middel van een aantrekkelijke welkomstkorting graag kennis maken met de snelheid, kwaliteit en betaalbaarheid van juridisch vertaalbureau Snelvertaler.

2020-01-10T13:51:02.4372667Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.