Chinees vertaalbureau

Snelvertaler verzorgt uw Chinese documenten

Mail ons vandaag nog voor een prijsofferte.

U kunt een gratis offerte aanvragen voor uw vertaling naar het Chinees. Stuur hiervoor uw tekst naar ons team van projectmanagers en vertalers. Een offerte is gratis en vrijblijvend.

De prijs van een Chinese vertaling

Voor meer informatie in verband met de tarieven neemt u best contact op met een van onze project managers.

Snelheid en kwaliteit

Als u een beroep op ons doet voor uw vertaling naar het Chinees, dan kan u rekenen op de kortst mogelijke leveringstermijn. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien schakelen wij voor uw vertaling naar het Chinees uitsluitend moedertaalsprekers in, met jarenlange ervaring als professioneel vertaler. Ook doen wij onderzoek naar de specialisaties van onze vertalers. Op die manier weten wij precies wie waar goed in is, en nog belangrijker: waar iemand niet goed in is. Zo wordt een technische tekst bij de Chinese afdeling van ons vertaalbureau uitsluitend door ervaren technisch vertalers vertaald en leggen wij uw juridische documentatie uitsluitend voor aan ervaren juridisch vertalers Chinees.

Vraag nu een gratis offerte voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze, verwijzen wij u graag door naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde Chinese vertaling kunt aanvragen en welke andere talen wij aanbieden. U kunt ons het snelst bereiken via e-mail.

Maar bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2017-02-24T15:46:50.4883638Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.