Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler Brussel

“De klant is koning”. Dat is een uitspraak die we bij Snelvertaler als stelregel willen nemen. Met een vestiging in de Belgische paleizenstad Brussel, zitten we dus absoluut op de juiste plek. Onze lokale medewerkers helpen u dan ook graag verder!

Het Atomium in Brussel.

Stuur nu uw document per e-mail voor een offerte.

Een brede (rode) loper van vertalingen

Als hoofdstad van België én van de Europese Unie, is Brussel als het ware uitgegroeid tot een echte economische en culturele smeltkroes. Meertalige en interculturele communicatie is belangrijker dan ooit, en daar kunnen wij u mee helpen! Heeft u een belangrijk economisch rapport dat van het Nederlands vertaald moet worden in het Duits, Engels en Frans? Of wilt u met uw bedrijf andere horizonten gaan verkennen en heeft u een juridische vertaling nodig van oprichtingsaktes, contracten, … Of misschien heeft u in Italië, Polen of Thailand uw prins(es) op het witte paard leren kennen en heeft u nu een wettige vertaling van uw Belgische documenten nodig? Dan spannen wij de kroon!

Snelvertaler vertalingen met een kroontje

Al bijna 15 jaar verzorgt Snelvertaler eersteklas vertalingen. Dankzij onze nauwe samenwerking met welervaren en gespecialiseerde vertalers, kunnen we voor u telkens een vertaling van voortreffelijke kwaliteit afwerken. Bovendien zijn we niet alleen in België bereikbaar. U kunt ook contact opnemen met één van onze andere kantoren, verspreid over verschillende steden in heel Europa. Met uw vertaal- of tolkopdracht kunt u in elk kantoor terecht voor een vrijblijvende offerte. Zo zullen er geen — zoals op z’n Brussels gezegd — onverwachte “surprises” op uw pad kruisen.

Snelvertaler Brussel

Mail ons vandaag nog voor een prijsofferte.

Heeft u graag een idee van de prijs en levertermijn van uw vertaling? Dan kunt u ons gewoon mailen of bellen. Het is altijd handig als u het te vertalen document meteen ook mee in bijlage toevoegt. Op die manier kunnen we in onze prijsopgave rekening houden met alle belangrijke factoren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de confidentialiteit: uw documenten worden steeds in strikt vertrouwen behandeld. Mocht u vervolgens de vertaling willen starten, dan kunt u ook gewoon per mail bevestigen. Dat werkt makkelijk én snel, want zo kunnen we meteen voor u aan de slag en kunnen we u de vertaling zo snel mogelijk binnen de afgesproken levertermijn terugbezorgen.

Adresgegevens

Brussel
Boul. du Régent 37-40
B-1000 Brussel
02/78 10 119

2019-12-16T08:37:40.6027613Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.