Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Bosnisch

Verlichte brug in Bosnië

E-mail ons de tekst voor een vrijblijvende offerte.

Alle tekstsoorten

Bij ons kunt u terecht voor Bosnische vertalingen van alle tekstsoorten. Of het nu gaat om juridische, medische, literaire of technische teksten, wij hebben altijd een expert in huis. Wij beschikken over vertaalspecialisten die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald onderwerp. Niets is ons vreemd en opdrachten worden op een deskundige manier opgevolgd door onze medewerkers.

Moedertaal

Al onze gespecialiseerde en gecertificeerde vertalers zijn moedertaalsprekers. Daardoor zijn we steeds in staat kwaliteitsvolle vertalingen af te leveren. Door ons grote netwerk van Bosnische vertalers kunt u op ieder moment bij ons terecht.

Snelheid

Naast onze betrouwbaarheid en kwaliteit staan we ook bekend om onze snelheid. Behalve onze vaste Bosnische vertalers, beschikken we ook over gediplomeerde freelance vertalers. Wij kunnen dus uw tekst(en) ook ’s avonds en in het weekend laten vertalen, zodat uw deadline zeker gehaald wordt. Spoedopdrachten zijn dan ook geen enkel probleem voor ons vertaalbureau.

Gratis offerte

Ondanks onze snelle service en de uitstekende kwaliteit van de vertalingen zijn onze tarieven competitief opgesteld en sterk vergelijkbaar met andere vertaalbureaus. U kunt ons ook altijd bellen om onmiddellijk een beeld te krijgen van de kosten. We kunnen u dan vaak al direct laten weten hoeveel de Bosnische vertaling gaat kosten en hoe snel we deze kunnen uitvoeren. Daarnaast helpen onze projectmanagers u graag bij eventuele vragen die u heeft over uw vertaling van of naar het Bosnisch. Als u liever een e-mail stuurt, is dat uiteraard ook mogelijk. Op werkdagen ontvangt u dan binnen het uur een antwoord van ons.

2020-01-10T08:56:52.3152176Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.