Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Snelvertaler in Antwerpen

Containerterminals

Heeft u een vertaling nodig van een logistiek document? Wij helpen u graag verder.

Bent u ook zo’n liefhebber van Antwerpen?

Dan kent u ongetwijfeld ook de wereldberoemde Antwerpse Handjes! De o-zo-lekkere koekjes staan niet alleen symbool voor de stad Antwerpen, maar daarnaast symboliseren ze ook de drijfveer van ons vertaalbureau.

Heeft u een vertaalopdracht en bent u op zoek naar de juiste vertaler? Snelvertaler steekt u graag een (Antwerps) handje toe! Vanuit het centrum van Antwerpen verzorgt vertaalbureau Snelvertaler de meest uiteenlopende vertaalopdrachten: groot of klein, technisch of juridisch, voor professioneel of voor particulier gebruik, … U bent bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Stuur dan een mailtje naar één van onze medewerkers in Antwerpen. Zij helpen u graag verder!

Ervaring en expertise

Zicht op Antwerpen vanaf het water

Onze projectmanagers in Antwerpen staan klaar om uw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Iedere tekst vereist een specifieke benadering. Dat principe dragen we bij Snelvertaler hoog in het vaandel. We werken uitsluitend samen met gespecialiseerde vertalers. Gespecialiseerde teksten vereisen immers gespecialiseerde vertalers. Onze vertalers hebben elk een sterke affiniteit met een bepaald vakgebied en beheersen vlekkeloos het bijbehorende vakjargon. Voor al uw zeevracht voor de Antwerpse haven verzorgen wij bijvoorbeeld deskundige vertalingen van uw expeditiedocumenten.

Bovendien zijn alle vertalers bij Snelvertaler moedertaalsprekers. Alleen op die manier kunnen we u een accurate vertaling garanderen, zowel op vlak van stijl, als op vlak van woordkeuze. Voor elke talencombinatie, in ieder vakgebied, … Snelvertaler vindt steeds de geschikte vertaler voor uw vertaling. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze projectmanagers.

Dat helpend handje extra

Een lekker Antwerps handje.

Wij helpen u ook graag verder met marketingteksten.

Snelvertaler onderscheidt zich niet alleen door de strikte selectie van vertalers, maar ook door de vakbekwaamheid van de projectmanagers. Net als de vertalers, zijn ook zij elk gespecialiseerd in een bepaald vakdomein. Elke tekst wordt dan ook met fluwelen handschoenen behandeld. Een projectmanager bij Snelvertaler is meer dan alleen een coördinator. De projectmanager vormt namelijk de ultieme schakel tussen klant en vertaler. Hij bemiddelt en creëert win-winsituatie voor iedereen. Hij/Zij staat u met raad en daad bij, voor, tijdens en na het vertaalproces. Hebt u algemene vragen over ons vertaalbureau, vraagt u zich af wat een vertaler nu écht precies doet of wenst u de eerder afgesproken deadline te verschuiven? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen! Zij schakelen dan een team in zodat uw document meteen vertaald kan worden binnen de door u gestelde tijd. En dat zonder in te boeten aan kwaliteit!

Telefonisch contact

Als u een afspraak wilt maken, dan kunt u best even vooraf telefonisch verwittigen op onderstaand nummer. Op dat telefoonnummer kunt u ook terecht als u vragen heeft of als u meer informatie wenst. Om een prijsofferte aan te vragen, vult u al uw gegevens in het rechter schermpje in, of u stuurt ons gewoon mailtje. Vermeld daarbij even om welke talencombinatie het precies gaat en wanneer u de vertaling klaar wenst te hebben. Onze projectmanagers nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ja, zij staan echt “zot van A”.

Adresgegevens

Antwerpen
Grote Steenweg 110
2600 Antwerpen
03/547 01 70

2020-01-08T15:37:46.5749514Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.