Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die gelden bij een overeenkomst die een gebruiker aangaat. Ze staan vaak in klein lettertype achterop de overeenkomst, of worden toegevoegd als bijlage aan bijvoorbeeld een offerte. Algemene voorwaarden bevatten informatie over onder andere leveringsvoorwaarden, betalingsregels en garantiebepalingen.

Juridische vertalingen

Vertaalbureau Snelvertaler voor uw Algemene Voorwaarden en het vertalen van andere juridische teksten. Mail voor een offerte.

Omdat u uw internationale zakenrelaties ook op de hoogte wil stellen van uw voorwaarden, kunnen wij deze voor u vertalen naar elke taal. Dagelijks vertalen we algemene voorwaarden, zowel regulier als beëdigd. Zoekt u dus een ervaren en betrouwbaar vertaalbureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat bieden wij?

Vertaalbureau Snelvertaler gaat graag aan de slag met uw algemene voorwaarden, inkoopvoorwaarden en juridische documenten. Wij staan bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een voordelige eerste opdracht voor u uit te voeren.

Voor het vertalen van algemene voorwaarden werken wij uitsluitend met gespecialiseerde moedertaalsprekers. Alleen al voor de juridische documenten zoals uw algemene voorwaarden, contracten en andere juridische bepalingen hebben wij honderden vertalers in ons bestand. Voorbeelden van specialismen zijn:

Onze diversiteit

Wij vertalen naar de meest gangbare talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Frans. Bovendien verzorgen we ook vertalingen naar minder voorkomende talen zoals Pools, Japans, Arabisch, Hebreeuws, Hindi of Chinees. Behalve algemene voorwaarden vertalen wij vele andere soorten teksten, zoals technische handleidingen, websites, marketingcampagnes, medische dossiers en zakelijke en privé-communicatie.

Vraag direct een offerte aan!

Ons kantoor in Almere

Mail voor een professionele vertaling van Algemene Voorwaarden.

Uw vertaling van algemene voorwaarden is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door te bellen met ons hoofdkantoor: bel ons of stuur ons een e-mail. Vaak hoort u dan al direct wat de vertaling gaat kosten en hoe snel u de vertaling weer in uw bezit heeft. Mocht u liever eerst een proefvertaling ontvangen, dan kunt u dit altijd met een van onze projectmanagers bespreken.

Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw tekst aan de slag te gaan. Bij ons bent u verzekerd van een professionele vertaling. Bel nu en ontvang 10% welkomstkorting op de eerste vertaalopdracht!

2019-12-12T08:21:53.8949534Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.