Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler vertaalt alle teksten

Berat is een stad in Centraal-Albanië

Berat, een schitterende stad in Centraal-Albanië

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen naar het Albanees van alle soorten teksten. Van een handleiding tot een krantenartikel, van een wettekst tot een sportverslag: onze vertalers zijn vertrouwd met alle tekstsoorten. Wij werken onder meer met juridische, medische, literaire en technische vertalers. Daarnaast hebben wij vertalers in ons bestand die gespecialiseerd zijn in de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals kunst en cultuur, natuur en milieu, duurzame ontwikkeling en klimaat, verkeer en transport, een tweede verblijf, enz.

Een dicht netwerk van gediplomeerde Albanese vertalers

Al onze vertalers zijn gediplomeerd en hebben het Albanees als moedertaal. Daardoor zijn alle vertalingen van een hoge kwaliteit. Dankzij ons uitgebreid netwerk van vertalers vinden wij snel de juiste vertaler of vertaalster voor uw vertaalopdracht. De meeste Albanese vertalers met wie wij samenwerken, zijn ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar. Een spoedopdracht is dus vrijwel nooit een probleem.

Perfecte vertalingen

Frederique Blom

Onze project managers helpen u graag verder met een vertaling van of naar het Albanees!

Hebt u een document dat naar het Albanees moet worden vertaald? Neem contact met ons op! Een persbericht, handleiding, bijsluiter, marketingdocument of wetenschappelijke studie, wij vertalen documenten binnen alle vakgebieden naar het Albanees - nauwkeurig en tegen een eerlijke prijs.

Dankzij ons grote netwerk van vertalers, onder wie ook opgeleide moedertaalsprekers van het Albanees, wordt uw document snel en nauwkeurig vertaald. Elk van onze vertalers is bovendien ook gespecialiseerd in minstens één vakgebied. Hierdoor kunnen wij altijd de perfecte vertaler voor uw project inschakelen die uw tekst volgens de hoogste standaarden vertaalt.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Er zijn naar schatting 6,5 miljoen mensen die Albanees spreken. Deze prachtige en historische taal van de Balkan is wijdverbreid. Er wordt geschat dat er meer dan één miljoen sprekers van het Albanees buiten de Balkan wonen. Hierdoor is er veel vraag naar professionele vertalingen van het Nederlands naar het Albanees en omgekeerd.

Hebt u een document in een andere taal dan het Nederlands dat naar het Albanees moet worden vertaald? Wij vertalen naar meer dan 150 talen. Aan u de keuze!

Onze professionele taalspecialisten voldoen aan de strengste eisen

Het is voor ons zeer belangrijk dat wij op onze vertalers kunnen vertrouwen. Daarom werken wij alleen samen met vertalers die hun vak kennen en aan de strengste eisen voldoen. Dit is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor u, de klant.

Wij weten dat elke taal bijzondere kenmerken heeft waarmee rekening moet worden gehouden bij het vertalen. Dit geldt ook voor het Albanees. Om een perfecte vertaling Albanees te kunnen afleveren, moet de vertaler moedertaalspreker zijn van de doeltaal en ook het Nederlands uitstekend beheersen. Bovendien moet de vertaler kennis hebben over en ervaring hebben in het desbetreffende vakgebied.

Onze vertalers houden tijdens het vertalen ook rekening met bijzondere wensen of eisen van de klant. Hebt u een speciaal verzoek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ontdek het zelf!

Omdat wij weten wat de sterke punten en vakgebieden van onze vertalers zijn, kiezen wij altijd de beste taalspecialist voor uw project.

2020-01-10T12:41:34.1462659Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.