Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Technische vertalingen: snel en correct

Technisch vertaalbureauSnelvertaler

Contacteer een van onze project managers voor de vertalingen van uw technische documenten.

Wij verzorgen uw technische vertalingen op een zo kort mogelijke termijn. U kunt gratis een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst te e-mailen. Nadat een projectmanager de tekst heeft geanalyseerd, ontvangt u zo snel mogelijk (doorgaans binnen het uur) een offerte.

Vermeld in uw aanvraag de deadline en de taal waarin u de vertaling wenst.

Onze technische vertalingen worden verzorgd door native speakers die tevens vele jaren ervaring als vertaler hebben. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen. Zo laten wij bijvoorbeeld een tekst over software vertalen door een softwarespecialist. De teksten worden conform de brontekst vertaald en waar mogelijk aangeleverd in hetzelfde formaat als de brontekst. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons technisch vertaalbureau

U kunt bij ons terecht voor technische vertalingen van en naar alle talen. Naast software, IT, hardware, elektronica, elektrotechniek, mechanica, audiotechniek, autotechniek en telecommunicatie kan ons vertaalbureau ook voorzien in andere technische vertalingen.

Daarom is uw tekst bij ons in goede handen!

Aangezien onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken is een snelle levertijd gegarandeerd. Sneller kan bijna niet. Voor een offerte kunt u het offerteformulier rechts gebruiken of ons meteen een e-mail met de teksten sturen.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2017-01-03T11:49:06.4071366Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.