Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Online betalen voor onze vertaaldiensten

Online betaling via OGONE E-COMMERCE

Bij Snelvertaler.be hebben we ons betaalsysteem toevertrouwd aan OGONE E-COMMERCE, een bedrijf dat gespecialiseerd is in volkomen veilige online betalingen. U kunt betalen met Visa, kredietkaart, Mastercard, Bankcontact of uw gewone bankkaart.

De uitwisseling van gevoelige informatie, zoals uw kaartnummer, gebeurt tussen de klant en de veilige website van OGONE E-COMMERCE. Noch Snelvertaler.be, noch ongewenste bezoekers hebben toegang tot deze informatie. Zodra u uw kaartnummer hebt ingevoerd, bent u niet langer verbonden met onze servers, maar met de beschermde servers van OGONE E-COMMERCE.

OGONE E-COMMERCE is beschermd door verschillende firewallsystemen en SSL-bit-encryptie. Zo is de geldigheid van toegangsrechten op het moment van uw betaling via bankkaart automatisch geverifieerd en alle informatie-uitwisselingen zijn gecodeerd om geheimhouding te garanderen.

De website van OGONE E-COMMERCE heeft een certificaat gekregen van Verisign. Na de verwerking van uw kaartgegevens en de aanvaarding van de betaling, zult u een online betaalbevestiging ontvangen via mail.

Screenshot van de webshoppagina voor u op de betaalpagina komt.

Vraag uw vertaling aan en betaal via een beveiligde betaallink!

Screenshot van ons beveiligd betaalsysteem wanneer u betaalt aan Snelvertaler.

Bestel via de webshop en voer de betaling uit via de online betaallink!

Online betaling via een e-maillink

Onze projectmanagers kunnen u een betaallink sturen via e-mail. Meer uitleg over dit veilige systeem vindt u hier. Door op de link te klikken, komt u op dezelfde beveiligde betaalpagina uit.

Online betalingen via onze webshop voor beëdigde vertalingen

Als u een beëdigde vertaling bestelt in onze webshop, zal er op de pagina een knop "Ga naar de betaling" staan. Door op die knop te klikken, komt u op een beveiligde betaalpagina terecht. In dit geval, wordt de link gecreëerd door onze webshop.

2020-05-06T12:16:01.3313885Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 43 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.