Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Nauwkeurige vertalingen van het Nederlands naar het Valenciaans en omgekeerd!

Foto van Boris

Wij vertalen uw teksten snel en nauwkeurig naar het Valenciaans. Neem contact met ons op!

Het Valenciaans wordt in de autonome regio Valencia in Spanje gesproken. Het Valenciaans is een vorm van het Catalaans. -De meest opvallende en unieke aspecten van het Valenciaans vindt u terug in de woordenschat en grammatica.

Sinds 1990wordt er in Valencia zowel in het Spaans als in het Valenciaans wordt onderwezen. Bijgevolg wordt het Valenciaans als tweede officiële taal in de regio beschouwd. De taal wordt alsmaar belangrijker en hierdoor groeit de vraag naar vertalingen van en naar het Valenciaans. Hebt u een vertaling van het Nederlands of gelijk welke andere taal naar het Valenciaans of omgekeerd nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres?

In onze databank hebben wij vertalers voor talencombinatie, en elk vakgebied.

Taalkundige en technische expertise

Al onze vertalers zijn moedertaalsprekers van de doeltaal. Zij wonen in de regio en zijn vertrouwd met elk aspect van de taal en cultuur.

Onze vertalers zijn niet alleen opgeleide taalspecialisten, ze hebben ook kennis over specifieke vakgebieden, zoals geneeskunde, recht, technologie of marketing. Onze projectmanagers selecteren altijd de juiste vertaler voor uw project.

Spoedvertalingen

Snelvertaler levert uw vertalingen snel en op tijd. Voor zeer dringende vertalingen kunt u ook bij ons terecht. Vraag gewoon een spoedvertaling aan. Deze vertalingen worden door onze meest ervaren vertalers verzorgd die geen problemen hebben met strakke deadlines.

Uw projectmanager is altijd beschikbaar

Uw projectmanager is altijd beschikbaar in geval u vragen heeft. Wilt u uw documenten laten vertalen? Stuur ons dan uw teksten onder opgave van uw specifieke verwachtingen en wensen. Wij analyseren uw teksten en bezorgen u een offerte gebaseerd op het woordaantal, de moeilijkheidsgraad, het bestandstype, etc. Deze offerte is gratis en vrijblijvend.

Neem contact met ons op per e-mail of telefoon of gebruik het offerteformulier.

2020-05-06T10:00:57.3803885Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.