Vertalingen van en naar het Turks

Het Turks is niet alleen de officiële taal van Turkije en Cyprus, maar is ook een regionale taal in delen van Macedonië, Roemenië en Kosovo. Er zijn maar liefst 80 miljoen mensen die Turks spreken. Omwille van immigratie in de afgelopen decennia zijn er ook talloze sprekers van het Turks en Koerdisch in België, Nederland en Duitsland. Hierdoor is de vraag naar vertalingen naar en van deze talen aanzienlijk toegenomen.

Beëdigde vertalingen door experts

Ons bedrijf werkt uitsluitend samen met professionals die moedertaalsprekers van de doeltaal zijn. Zij kunnen uw documenten snel en professioneel vertalen en beëdigen. Wij ontvangen vaak verzoeken voor vertalingen van akten, certificaten, contracten, juridische documenten en beëdigde vertalingen van persoonlijke documenten van en naar het Turks en Koerdisch. Deze vertalingen zijn vaak bestemd voor de FOD Buitenlandse Zaken of de stad of gemeente.

Wij kunnen uw Turkse of Koerdische documenten naar praktisch alle talen vertalen. Ook vertalingen naar het Turks of Koerdisch zijn voor ons geen probleem.

Omdat wij erin slagen om op consistente wijze te voldoen aan de specifieke noden en wensen van onze klanten, komen zij altijd bij ons terug.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons dan uw document per e-mail of gebruik het offerteformulier. Een van onze projectmanagers zal snel contact met u opnemen.

2016-09-23T10:10:24.9031421Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service