Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van beoordelingen van touroperators

Wanneer klanten een reis boeken, spelen de beoordelingen van andere klanten een belangrijke rol in het beslissingsproces. Wat gebeurt er wanneer u klanten wilt aanspreken die een andere taal dan het Nederlands spreken? Dan hebt u beoordelingen in verschillende talen nodig.

Wij zullen de beoordelingen van uw gasten vertalen, zodat elke nieuwe klant er gelijke toegang toe heeft en hij/zij gemakkelijker voor u kan kiezen. We zullen elke beoordeling vertalen naar de talen die u wenst, terwijl we het vertaalproces zo nauwkeurig mogelijk proberen te behouden.

Kwaliteit levert goede resultaten!

Van prachtige wellnesshotels tot een uitzonderlijk golfparadijs, als u de bijzondere kenmerken en faciliteiten van uw eigendom wilt benadrukken, moet u nadenken over de waarde van precieze vertalingen. Vertrouw niet op online vertaalapplicaties die op geen enkele manier in staat zijn om een goede vertaling te leveren. Als uw beoordelingen vol fouten staan, kunnen de klanten ze moeilijker begrijpen en zijn de beoordelingen eigenlijk nutteloos.

Wij werken enkel samen met moedertaalsprekers die bovendien ervaring hebben in de toeristische sector. Wij zullen uw beoordelingen vertalen in de talen die u wenst en houden rekening met de uitdrukkingen die in uw doellanden gebruikt worden.

Zelfs dialecten vormen geen enkel probleem voor ons. Wij werken met duizenden vertalers over de hele wereld.

Vertrouw op onze diensten voor exacte vertalingen tegen een redelijke prijs en binnen de gewenste afleverdatum. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

2019-12-16T08:18:11.2661622Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.