Precieze vertalingen van uw geheimhoudingsovereenkomst

Deskundige vertalingen door professionals

Hebt u nieuwe klanten in het buitenland en hebt u een professionele vertaling van uw verplichte geheimhoudingsovereenkomsten nodig? Wij werken samen met moedertaalsprekers die de nodige juridische kennis hebben om een foutloze vertaling af te leveren.

Onze vertalers hebben jarenlange ervaring in het vertalen van geheimhoudingsovereenkomsten naar een groot aantal talen, zowel courante als minder courante.

Kies uit meer dan 150 talen

Ook al wordt Engels algemeen gezien als dé taal in de internationale zakenwereld beschouwd, het is vaak niet voldoende voor de vertaling van speciale overeenkomsten. Wilt u uw zaak bijvoorbeeld uitbreiden naar China? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw documenten vertaald worden naar Standaardchinees of Mandarijns, in plaats van naar het Engels.

Confidentialiteitsovereenkomst

Uiteraard nemen wij uw confidentialiteitsovereenkomsten ook in acht. Indien u dit wenst, voorzien wij u van een getekende confidentialiteitsovereenkomst bij aanvang van het contract.

Bel ons of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw geheimhoudingsovereenkomsten.

2016-08-23T14:12:15.3235933Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.