Vertalingen van statuten naar alle talen

Hebt u een vertaling van uw oprichtingsakte of statuten naar het Belgisch Nederlands voor de Belgische overheid of een vertaling naar verschillende talen nodig? Wij hebben ervaren juridische vertalers voor u klaarstaan.

Professionele vertalers voor alle talen

Wij werken uitsluitend met academisch opgeleide vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Naast hun vertaalopleiding, hebben onze vertalers ook ervaring opgedaan in specifieke vakgebieden, zoals vennootschapsrecht. Ze zijn vertrouwd met elke nuance van de bron- en doeltaal en kunnen uw documenten nauwkeurig omzetten naar hun moedertaal.

Alle talen en rechtsgebieden

Wij selecteren de beste vertalers voor elke juridische vertaalopdracht. Wij werken met vertalers over de hele wereld die de meest uiteenlopende vakgebieden vertegenwoordigen. Zo maken wij gebruik van de tijdzones en kunnen wij onze vertalingen sneller leveren dan de meeste concurrenten. Wij wijzen de meest ervaren vertalers voor uw vakgebied toe aan uw project, en dat voor elke juridische specialisatie die u zich kunt inbeelden.

Vertrouwelijkheid – uw documenten zijn bij ons in goede handen

Natuurlijk wilt u zeker weten dat uw documenten in goede handen zijn. Op vlak van discretie kunt u ons volledig vertrouwen. Wij behandelen uw gegevens altijd vertrouwelijk en met de uiterste zorg. Bovendien zijn onze vertalers gebonden aan geheimhouding. Wij voorzien u graag van een ondertekende vertrouwelijkheidsovereenkomst.

Contacteer ons vandaag nog telefonisch of via e-mail voor een vrijblijvende offerte.

2016-08-23T14:16:21.4390237Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.