Vertalingen van documenten van het Noors naar het Amerikaans-Engels

De Noorse vlag

Heeft u een vertaling van het Noors naar het Amerikaans-Engels? Conctacteer ons vandaag nog!

Wilt u een website, boeken of juridische documenten van het Noors naar het Amerikaans-Engels laten vertalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze taalexperts zijn in de twee schriftelijke vormen van het Noors gespecialiseerd: het Bokmål, de officiële taal van Noorwegen, en het Nynorsk, dat veel zeldzamer is. U kunt ook bij ons terecht voor vertalingen van en naar de niet-officiële dialecten Riksmål en Høgnorsk.

Noorse nuances naar het Engels vertalen

Een vertaling moet de juiste toon raken en het doelpubliek in een land of cultuur weten te bereiken, precies zoals de schrijver van het document het bedoeld heeft. Bij Snelvertaler werken wij uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal die zijn opgegroeid in het land van uw doelpubliek. Zo kunnen wij garanderen dat de boodschap van uw tekst perfect wordt overgebracht. Bij ons kunt u tevens terecht voor beëdigde (en gelegaliseerde) vertalingen. Hebt u een geboorteakte, overlijdensakte of huwelijksakte dat naar het Engels moet worden vertaald? Geen probleem! Wij bieden vertalingen van en naar vrijwel alle talen aan.

Het moet accuraat zijn

Als het aankomt op de vertaling van officiële documenten mogen er geen fouten worden gemaakt. Diploma's, cijferlijsten, rapporten, geboorteakten en overeenkomsten bevatten vaak zinnen die niet letterlijk naar het Engels mogen worden vertaald. Een ervaren vertaler gaat voor dergelijke termen altijd op zoek naar een equivalent dat gebruikt wordt in de doeltaal en dat begrepen wordt door het doelpubliek. Hierbij mag de betekenis achter de termen in de brontaal echter niet verloren gaan. Onze opgeleide taalspecialisten leveren altijd een perfecte vertaling - snel en nauwkeurig.

Neem contact op met onze ervaren projectmanagers

Wilt u het tarief weten voor uw vertaling? Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken. U ontvangt dan ook meer informatie over onze tarieven en kortingen voor grootschalige projecten of documenten met interne herhalingen.

2016-10-10T14:47:29.3950232Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.