Vertalingen van algemene voorwaarden naar alle talen

Juridische taalspecialisten

Als het op juridische documenten aankomt, is linguïstische precisie van essentieel belang. Slecht vertaalde algemene voorwaarden kunnen verschrikkelijke gevolgen hebben.

Als u uw algemene voorwaarden wilt laten vertalen, moet u op zoek gaan naar een vertaler die zowel de bron- als doeltaal uitstekend beheerst, maar ook vertrouwd is met het juridische landschap in de twee landen. Daarom werken wij uitsluitend samen met moedertaalsprekers die een vertaalopleiding hebben genoten en gespecialiseerd zijn in één of meerdere vakgebieden. Zo vinden wij altijd de perfecte vertaler voor uw project.

Vertalingen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Ondertekenen van algemene voorwaarden.

Heeft u algemene voorwaarden die vertaald moeten worden? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!

Onze vertalingen zijn van hoge kwaliteit en worden zeer snel geleverd. Dat komt omdat wij met vertalers van over de hele wereld samenwerken en voordeel halen uit de verschillende tijdszones. Wij bieden u ook aantrekkelijke tarieven die betrekkelijk lager zijn dan deze van vergelijkbare vertaalbureaus.

Al uw vertalingen worden bovendien opgeslagen in een vertaalgeheugen. Dit bespaart voor toekomstige projecten tijd op het gebied terminologisch opzoekwerk, waardoor de vertaler iets sneller kan werken en terminologische consistentie kan garanderen.

Projectmanagers - de brug tussen klanten en vertalers

Voor en na het vertaalproces is uw document in zeer goede handen bij onze ervaren projectmanagers. Zij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en denken met u mee, zij vormen de brug tussen u en de vertaler.

Zij staan ook in voor desktoppublishing en terminologiebeheer. Zij zijn vertrouwd met complexe programma's en bestandsindelingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, ook niet voor complexe zaken! Wij vinden altijd de juiste persoon voor vrijwel elke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op per telefoon of e-mail voor een vrijblijvende offerte.

2016-10-11T13:01:01.8940188Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.