Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kwaliteitsvolle vertalingen van politierapporten

Hebt u een kwaliteitsvolle vertaling van een politierapport nodig?

De vertaling van bepaalde documenten vereist specifieke aandacht en zorg. Dat geldt voor juridische teksten, waaronder politierapporten, die enkel vertaald kunnen worden door vertalers met een relevante juridische opleiding.

Daarom werken wij uitsluitend samen met moedertaalsprekende juridische experts wanneer wij uw processen-verbaal vertalen. Bovendien garanderen wij u dat uw documenten vertrouwelijk zullen worden behandeld.

De beste vertalers voor uw juridische teksten

Onze vertalers hebben een universitaire opleiding tot vertaler genoten. Bovendien hebben ze vaardigheden in specifieke vakgebieden zoals rechten, technologie of logistiek.

Onze juridische vertalers zijn vertrouwd met dit vakgebied en vertalen enkel naar hun moedertaal. Zo garanderen wij een nauwkeurige en conforme van uw teksten. Wij vinden altijd de perfecte vertaler voor uw politierapport!

Competent en snel

Onze projectmanagers hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen met al uw vragen of verzoeken. Zij overbruggen de afstand tussen klant en vertaler en verzorgen de technische aspecten voor en na de vertaling. Een overzicht van onze kantoren kan u onder contactgegevens terugvinden.

Wij kunnen u ook van dienst zijn voor andere vakgebieden. Voor meer informatie over onze specialisaties, kan u onder kennisdomeinen terugvinden.

Als u een kwalitatieve vertaling van uw documenten wilt, stuur ons een e-mail of gebruik het offerteformulier om contact op te nemen met ons. U zult snel een redelijke en vrijblijvende offerte van ons ontvangen.

2019-12-12T08:18:39.9345593Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.