Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Professionele zakelijke vertalingen van het Duits naar het Koreaans

De mensen in Zuid-Korea, een economische grootmacht, spreken en begrijpen meestal Engels. Dit is echter niet het geval voor Duits. Als u Duitse documenten hebt die bestemd zijn voor uw zakenpartners in Zuid-Korea, dan laat u deze best vertalen naar het Koreaans.

Google Translate en niet-opgeleide vertalers die niet naar hun moedertaal vertalen, bieden vaak slechte kwaliteit. Hierdoor kunnen misverstanden ontstaan die tot frustraties en mislukte deals kunnen leiden.

Wij werken uitsluitend samen met moedertaalsprekers die jaren ervaring hebben. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en uw vertalingen snel opleveren.

Dankzij ons grote netwerk van vertalers over de hele wereld kunnen wij vertalingen van en naar vrijwel alle talen aanbieden.

Moedertaalsprekers van het Koreaans

Als dienstenaanbieder weten wij dat precieze, ingewikkelde teksten enkel vertaald kunnen worden door moedertaalsprekers die ervaring hebben in het desbetreffende vakgebied. Wij werken samen met vertalers die in verschillende vakgebieden zijn gespecialiseerd. Deze omvatten onder andere:

Kennis van het vakgebied is van essentieel belang om een perfecte vertaling op te leveren. Onze vertalers begrijpen de technische en sectorspecifieke terminologie en kunnen deze accuraat omzetten in de doeltaal. Ook voor beëdigde (en gelegaliseerde) vertalingen kunt u bij ons terecht. Wij vertalen rijbewijzen, geboorteakten, belastingdocumenten, diploma's, etc.

Tijd is geld

Wij hechten niet alleen waarde aan kwaliteit, maar ook aan snelheid. Wij vertalen niet alleen uw overeenkomsten of balansen naar het Koreaans of van het Koreaans naar andere talen, maar ook grootschalige projecten zoals technische software of handleidingen voor medische apparatuur.

Soms hebben klanten zeer dringend een vertaling van een groot document nodig. In deze gevallen kunnen zij de optie spoedvertaling kiezen. Wij stellen dan een team van onze beste en meest ervaren vertalers samen die uw vertaling binnen de gewenste deadline afwerken. Deze vertalingen worden daarna perfect op elkaar afgestemd en aan een grondige eindcontrole onderworpen.

Ontdek het zelf en stuur ons uw tekst. Deze tekst wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Wij bezorgen u meestal binnen het uur een vrijblijvende offerte. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail!

2019-11-18T12:33:26.1460951Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.