Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Kookboeken en recepten

Als u een dik kookboek of een reeks recepten hebt en uw klantenbestand wil uitbreiden, kunt u uw kookboek of recepten laten vertalen. Mensen over de hele wereld proberen graag authentieke recepten van andere landen en culturen uit. Deel uw kennis en heerlijke gerechten met deze mensen door uw recepten ook voor hen duidelijk te maken.

Waarom kookboeken professioneel vertaald moeten worden

Zoals u weet, zijn sommige recepten heel erg exact. Een fout getal of foute afkorting van een maateenheid kan een culinaire ramp teweegbrengen. Een verkeerde letter of woordvorm in een vreemde taal kan de betekenis volledig veranderen. U zou het bijvoorbeeld vreemd vinden als er in een recept een kop "bloemen" in plaats van een kop "bloem" stond.

Naast de woorden, moeten de maateenheden natuurlijk ook juist vertaald worden. In sommige landen worden maateenheden zoals pond en ounce gebruikt. Koffielepels, koppen (cups) en soeplepels worden dan weer in andere landen gebruikt. Bovendien zijn maateenheden niet altijd hetzelfde in alle regio's. Een koffielepel in Canada is bijvoorbeeld gelijk aan 15 milliliter, maar in Australië is dat 20 milliliter. Bovendien zit er nog eens meer dan 10 milliliter verschil op een Australische “cup” en een Amerikaanse “cup”. Als uw recepten heel exact zijn, is het belangrijk om na te denken over de verschillende maateenheden voor de landen waar u ze wilt uitbrengen.

Waarom onze vertaaldiensten kiezen?

Bij Snelvertaler.be hebben we al talloze recepten, menu's en zoveel meer naar andere talen vertaald. Wij kunnen grote en kleine vertaalaanvragen behandelen. Als u verschillende kookboeken hebt die snel vertaald moeten worden, contacteert u ons best zo tijdig mogelijk zodat we de kans krijgen uw deadline te halen. Wij bieden u vertaaldiensten in alle talen aan en leveren kwaliteitsvolle resultaten sinds de oprichting van ons bedrijf in 2000. Laat ons u helpen om uw kookboek of recepten internationaal te maken. Win aan naambekendheid, bouw uw reputatie op en laat uw omzet groeien. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte op maar!

2019-12-06T12:14:27.6734690Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.