Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Vietnamees naar het Nederlands

Logo van de Wereldhandelsorganisatie

Werkt u samen met Vietnam en heeft u een vertaling nodig? Contacteer ons!

Zuidoost-Azië is één van de snelst groeiende regio's ter wereld en profiteert van de economische verschuiving van west naar oost. Ook Vietnam probeert daar op in te spelen. Omwille van de toenemende politieke en economische liberalisering worden de Vietnamese grenzen steeds verder opengezet voor buitenlandse investeerders en handelspartners. De belangrijkste exportproducten van Vietnam zijn zwarte peper, rijst en koffie.

Vietnamese documenten nauwkeurig vertaald naar het Nederlands

Wij vertalen routinematig documenten van overheden en scholen, manuscripten, technische gegevensbladen en instructieboekjes, juridische stukken, medische dossiers, alsook onderzoeken en wetenschappelijke studieboeken. Het Vietnamees is een toontaal en dat is grotendeels te wijten aan het feit dat een groot deel van de woordenschat uit woorden van Chinese oorsprong bestaat. De betekenis van een woord wordt bepaald door de toonhoogte waarop het wordt uitgesproken.

In geschreven Vietnamees worden deze tonen uitgedrukt met diakritische tekens. Omdat het Vietnamees een geïsoleerde taal is, worden de woorden niet vervoegd. De betekenis van een woord hangt af van de positie van dat woord in de zin, alsook de relatie met de andere zinsonderdelen. De structuur van Vietnamese zinnen is als volgt: onderwerp, gezegde en voorwerp.

Onze professionals beheersen de Vietnamese taal perfect en weten de juiste toon te zetten. Zij kennen bovendien het land, de cultuur, de economie en de taalkundige kenmerken. Als moedertaalspreker van de doeltaal kunnen zij uw teksten uiterst nauwkeurig vertalen. Wij bieden u nauwkeurige en snelle vertalingen van alle soorten teksten in alle vakgebieden.

Competitieve prijzen voor uw vertalingen van en naar het Vietnamees

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de vertaling van uw document naar het Nederlands of een andere taal? Onze projectmanagers helpen u graag. Bel ons, e-mail ons of gebruik het offerteformulier rechts op de pagina. Wij hanteren kortingen voor grote projecten en documenten die veel herhalingen bevatten. Neem contact op met onze projectmanagers en zij bezorgen u een vrijblijvende offerte voor uw project.

2019-11-11T10:59:08.7653043Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.