Vertalingen van het Spaans naar het Amerikaans-Engels - snel en nauwkeurig

Enkele woordjes vertaald van het Spaans naar het Engels

Heeft u een vertaling van het Spaans naar het (Amerikaans-)Engels nodig? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Zoals vele talen heeft het Spaans een rijke geschiedenis en talloze unieke moderne varianten. Het Amerikaans-Engels bestaat misschien nog niet zo lang als de vele vormen van het Spaans, maar toch is vertalen van het Spaans naar het Amerikaans-Engels vaak een complexe taak waarvoor uitstekende taalvaardigheden en aandacht voor detail nodig is.

Onze projectmanagers kennen de valkuilen en weten welke vaardigheden er nodig zijn om een Spaanse tekst perfect te vertalen naar het Amerikaans-Engels. Wij helpen u een moedertaalspreker van het Engels vinden die is opgegroeid in de Verenigde Staten en jaren ervaring in het vak heeft.

Vertalingen van het Spaans naar het Amerikaans-Engels

U kunt niet elk woord van uw tekst gaan opzoeken in een woordenboek om een vlotte Engelse vertaling te verkrijgen. U moet de volledige betekenis van elke zin en elke paragraaf begrijpen en juist interpreteren.

Daarom werken wij uitsluitend samen met moedertaalsprekers van de doeltaal die bovendien een uitstekende kennis van de brontaal hebben. Zij hebben een vertaalopleiding genoten en hebben jarenlange ervaring in specifieke vakgebieden.

Zij zorgen ervoor dat u vertaling vlot leest, foutloos is en perfect is afgestemd op uw doelpubliek. Ons team van ervaren projectmanagers en opgeleide vertalers zijn vertrouwd met vertalingen van het Spaans naar het Amerikaans-Engels en leveren altijd een perfecte vertaling. Bij ons kunt u terecht voor vertalingen van uw Spaanse teksten uit Europa, Centraal-Amerika of Zuid-Amerika naar het Amerikaans-Engels en vrijwel alle andere talen. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw project.

2016-10-11T08:44:58.6558486Z

Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.