Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Pools naar het Engels

Amerikaanse en Poolse vlag

Heeft u een vertaling nodig van het Engels naar Pools? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Het Pools is de officiële taal van Polen. Het land is actief op het gebied van handel met Europese partners die vervoersuitrustingen, zware machines en chemische producten afkomstig van Polen invoeren. In Polen is ook het toerisme een pijler van de economie. Verder is het ook interessant om op te merken dat Polen sommige van zijn televisieprogramma's internationaal uitzendt. Als we deze drie economische sectoren gaan combineren, kunnen we concluderen dat de Poolse taal niet beperkt is tot het land zelf, maar wereldwijd wordt gesproken.

Vertalingen van Poolse documenten

Het Pools is een West-Slavische taal met ongeveer 40 miljoen sprekers. De meeste wonen in Polen en andere grote groepen wonen onder meer in de Verenigde Staten en in de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Het Pools wordt geschreven met het Latijnse alfabet. Het Poolse alfabet telt 32 letters aangezien een aantal letters met diakritische tekens als aparte letters worden beschouwd. Een belangrijk kenmerk van de Poolse grammatica is een uitgebreid systeem van zeven naamvallen; de verbuiging van zelfstandige naamwoorden is zeer gecompliceerd.

Het Pools, afhankelijk van de regio waar het wordt gesproken, kent ook een aantal leenwoorden. Zo werden er woorden ontleend aan het Roemeens, Hongaars, Duits en Engels. Vertrouw uw vertalingen toe aan een professioneel vertaalbureau dat samenwerkt met opgeleide moedertaalsprekers. Onze professionele vertalers vertalen juridische, medische, wetenschappelijke en technische documenten. Bij ons kunt u ook terecht voor vertalingen van boeken, televisie- en filmscenario's, handleidingen, overeenkomsten en overheidsgegevens.

Aantrekkelijke tarieven

Heeft u een vertaling nodig van het Engels naar het Pools? Vraag vrijblijvend een offerte aan per mail of via ons offeteformulier. Voor documenten die veel interne herhalingen bevatten en langere teksten geven wij een korting. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en een offerte aan te vragen.

2019-11-18T12:43:46.8050951Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.