Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Japans naar het Amerikaans-Engels

Foto van enkele Japanse tekens.

Een veraling nodig voor in Japan? Vraag vandaag nog een offerte aan!

De Verenigde Staten zijn één van de grootste handelspartners van Japan. Omwille van de grote vraag naar Japanse wagens, hebben de producenten ervan verschillende bijkantoren in de Verenigde Staten. Gezien de toename van de handel zijn er vaak vertalingen van het Japans naar het Amerikaans-Engels nodig van overeenkomsten, advertenties en begeleidende documenten. Voorbeelden hiervan zijn instructieboekjes en informatie over de garantie.

Oog voor detail

Het Japans is rijk aan morfemen, wat voor onervaren vertalers voor problemen kan zorgen. Onze opgeleide taalspecialisten slagen er echter in om de betekenissen van de woorden perfect te bepalen aan de hand van de desbetreffende morfemen. Het Japans is een overwegend analytische taal. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen enkelvoud en meervoud en het geslacht speelt geen enkele rol. Bovendien worden onderwerpen vaak weggelaten in zinnen, wat voor immense verwarring kan zorgen als de vertaler niet bij de les is. Gelukkig zijn al onze vertalers zeer ervaren in hun vak en beheersen zij de Japanse en Engelse taal perfect. Zo kunnen wij u een foutloze vertaling garanderen.

Jarenlange ervaring

Vertrouw uw Japanse teksten toe aan vertalers die moedertaalsprekers van de doeltaal zijn en een uitstekende kennis hebben van het Japans. Zij brengen uw boodschap duidelijk over en weten de juiste toon te zetten. Bovendien hebben zij ook ervaring in bepaalde vakgebieden en sectoren. Bijgevolg hebben zij kennis van de sectorspecifieke terminologie in de bron- en doeltaal.

Offerte

Hebt u een juridisch document, een medische tekst of instructieboekje voor machines dat vertaald moet worden? Elk project krijgt van ons de nodige aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over onze tarieven en kortingen. Wij hanteren kortingen voor grootschalige projecten en documenten met veel interne herhalingen. Vraag een offerte aan per mail of vul het offerteformulier in.

2019-11-18T12:27:12.1810951Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.