Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Modern Hebreeuws naar het Amerikaans-Engels

Hebreeuws document

Heeft u een vertaling nodig van uw Hebreeuws document? Contacteer ons!

Samen met het Arabisch is het Hebreeuws de officiële taal van Israël. Omdat het leren van deze taal voor alle orthodoxe Joden verplicht is, onafhankelijk van waar ze wonen, wordt deze taal overal ter wereld gesproken. Wij dienen te vermelden dat het Hebreeuws dat u wilt laten vertalen de moderne vorm is. Voor de ontwikkeling van de taal was er het Hebreeuws van de Thora, dat van de Misjna en dat van de rabbijnse literatuur.

Vertalingen van Hebreeuwse documenten

Moet u een overeenkomst, persoonlijke brief of geboorteakte van het Hebreeuws naar het Amerikaans-Engels laten vertalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze taalspecialisten zijn vertrouwd met het Abjad en het Hebreeuwse alfabet, waaronder de gedrukte en cursief geschreven vormen.

De Universiteit van Jeruzalem levert inspanningen om de taal uit te breiden door jaarlijks tweeduizend nieuwe woorden toe te voegen aan de lijsten met alternatieve Hebreeuwse uitdrukkingen. Onze vertalers zorgen ervoor dat zij hier altijd op de hoogte van blijven.

Vertaaldiensten

Wij vertalen heel vaak officiële documenten zoals geboorteakten, correspondentie van overheden en juridische overeenkomsten. Onze taalspecialisten vertalen ook medische dossiers, verkoopovereenkomsten en verzekeringsdocumenten. Moet uw document beëdigd worden vertaald? Geen probleem! Legalisatie nodig? Dat kan ook! Laat u overtuigen door ons dienstenaanbod en onze flexibiliteit.

Vertaaltarieven

Indien u wil weten hoeveel een vertaling Hebreeuws-(Amerikaans-)Engels kost? Vraag vandaag nog een offerte aan! Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte voor uw tekst. Hebt u vragen over de kortingen die wij geven? Bel ons of stuur ons een e-mail. Onze ervaren projectmanagers helpen u graag. Neem vandaag nog contact met ons op.

2019-11-18T12:08:30.1800951Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.