Vertaling van het Duits naar het Amerikaans-Engels Nuances, toon en accuraatheid

Amerikaans-Duitse puzzelstukjes

Heeft u een vertaling nodig van het Duits naar het Amerikaans-Engels? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte!

Amerikaans-Engels is de naam voor de varianten van de Engelse taal die in de Verenigde Staten van Amerika gesproken worden en bekend staat om zijn alledaagse uitdrukkingen. Het Amerikaans-Engels heeft vrij veel woorden uit de vele immigrantentalen opgenomen, alsook uit het slang en de verschillende Indianentalen.

Het Amerikaans-Engels is ook niet altijd even formeel. De gepaste woordenschat en grammatica verschillen afhankelijk van het onderwerp, het doelpubliek of de omstandigheid. Wie effectief en professioneel wil communiceren, moet deze subtiele verschillen begrijpen en de juiste toon kiezen om de oorspronkelijke betekenis accuraat te kunnen overbrengen.

Onze projectmanagers hebben jaren ervaring met het kiezen van de juiste vertalers voor uw project. Onze vertalers vertalen uw Duitse documenten en media feilloos naar het Amerikaans-Engels. Accuraatheid en snelheid zijn onze stokpaardjes. Alle vertalingen worden altijd binnen de afgesproken deadline geleverd.

Moeilijkheden bij het vertalen van het Duits naar het Amerikaans-Engels

De Duitse taal heeft een grote invloed gehad op het Amerikaans-Engels. Het Duits en het Amerikaans-Engels hebben misschien wel hetzelfde alfabet en gebruiken dan wel woorden van gelijke afstamming, toch is het zeer moeilijk om tussen deze talen te vertalen.

Het Amerikaans-Engels heeft geen zo'n strikte grammatica en ook het leestekengebruik is veel losser. Deze verschillen kunnen leiden tot een vertaling die volledig fout is of zo vreemd leest dat moedertaalsprekers aanvoelen dat het een vertaling is.

Onze ervaren medewerkers zijn vertrouwd met de valkuilen van het vertalen van het Duits, Oostenrijks-Duits of andere Duitse varianten naar het Amerikaans-Engels. Wilt u een breder publiek kunnen aanspreken? Bel ons dan op voor een persoonlijk adviesgesprek!

2016-10-13T08:42:23.4266739Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service