Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Fasttranslator - Ons vertaalbureau in Pasadena

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Pasadena dat snelheid en deskundigheid combineert en de communicatie met uw klanten en partners vereenvoudigt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons verbeterde projectbeheer kunnen wij u vertalingen van de beste kwaliteit aanbieden. Deze worden ook allemaal snel geleverd. Hiervoor werken wij samen met meer dan 4.200 opgeleide moedertaalsprekers van over de hele wereld.

Zij vertalen teksten uit alle vakgebieden van en naar meer dan 150 talen.

Pasadena - economie, wetenschap en cultuur

Pasadena is een voorstad van Los Angeles, gelegen in Los Angeles County, Californië, en herbergt talloze wetenschappelijke en culturele instituten. Enkele hiervan zijn het California Institute of Technology (Caltech), Art Center College of Design, Pasadena Playhouse, Jet Propulsion Laboratory en de Fuller Theological Seminary. Omwille van de talloze bedrijven en ondernemingen actief op het gebied van technologie, financiën en techniek is er veel vraag naar vertalingen binnen deze vakgebieden en sectoren.

Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers. Zo kunnen wij garanderen dat uw vertalingen van de hoogste kwaliteit zijn. Onze 150 vertalers zijn allemaal in minstens één vakgebied gespecialiseerd. Deze omvatten onder andere: geneeskunde, recht, marketing, technologie en tal van andere sectoren. Zij zijn niet alleen met elk detail van de bron- en doeltaal vertrouwd, zij hebben ook kennis van de technische woordenschat die binnen uw vakgebied wordt gebruikt en weten de juiste toon te zetten.

2016-10-18T07:42:15.2541008Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.